Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Magyar Telekomé a Dataplex

Laptop

A Magyar Telekomé a Dataplex

A Magyar Telekom 2005. december 13-án írt alá szerződést a Dataplex Kft. 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról 5,113 milliárd forint értékben.

A Magyar Telekom a mai napon lezárta azt a tranzakciót, amellyel megvásárolta a hazai informatikai szolgáltatási piacon tevékenykedő Dataplexet. A tranzakció pénzügyi zárására a szabályozó hatóság (Gazdasági Versenyhivatal) jóváhagyásának megszerzése után, 2006. április 5-én került sor.

A Magyar Telekom 2005. december 13-án írt alá szerződést a Dataplex Kft. 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról 5,113 milliárd forint értékben. A tranzakció pénzügyi zárására a szabályozó hatóság (Gazdasági Versenyhivatal) jóváhagyásának megszerzése után, 2006. április 5-én került sor.

A tranzakció zárásához kapcsolódóan nem került sor változásokra a Dataplex menedzsmentjében és üzleti tevékenységében.

A Dataplex a hazai informatikai szolgáltatási piac egyik szereplője, megbízható üzletmenettel, korszerű infrastruktúrával, valamint tapasztalt szakembergárdával rendelkezik. A 2004-ben közzétett középtávú stratégiai célokkal összhangban, a Magyar Telekom többletértéket teremt a Dataplex megvásárlásával a szolgáltatásportfolió bővítése révén. Üzleti szolgáltatáskínálatunk hálózati megoldásokkal és értéknövelt termékekkel gazdagodik, mint például magas biztonsági fokozatú tárolás és szerverkapacitás nyújtása (hosting), miközben műszaki és egyéb operatív területeken is biztosítjuk a Csoport belső szinergiák kihasználását.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés