Connect with us

Hirdetés

technokrata

A vivő-osztályú IP hálózat már valóság

Laptop

A vivő-osztályú IP hálózat már valóság

A Huawei Technologies, Kína legnagyobb távközlési szállítója és a világ egyik vezető hálózati és kommunikációs berendezéseket gyártó vállalata forgalomba hozta a következő generációs IP hálózatoknak szánt Quidway ME60 MSCG-t (Multi-Service Control Gateway, többszolgáltatású vezérlő átjáró).

A Quidway ME60 MSCG egy következő generációs többszolgáltatású megoldás. Az első 10 gigabites többszolgáltatású vezérlő termékként nagy kapacitást, nagy teljesítményt, erős szolgáltatás-integrációt, szolgáltatás-fogékony feldolgozást és felügyeletet, illetve szélessávú hozzáférési lehetőséget tesz elérhetővé. Sokféle szolgáltatást támogat, többek között terminál-hozzáférés hitelesítést, szolgáltatás azonosítást és besorolást, biztonságvédelmet, adatkapcsolati ügynököt, hierarchikus QoS ütemezést, szolgáltatás megkülönböztetést és VPN szolgáltatásokat. Egy olyan hálózati platform, amely a 3G és a következő generációs (NGN) hálózatokat is beleértve a vivő-osztályú szolgáltató hálózatok központi és perem területeire pozícionál.

A Huawei Technologies európai alelnöke, Patrick Wen így vélekedik: „A szélessávú előfizetők számának növekedése felgyorsította a távközlési és az IP hálózatok integrációját, ami a távközlési ipart a hálózatok átalakítására készteti. Az átalakulóban lévő IP hálózat már nemcsak internetes szolgáltatásokat, hanem többféle, például hang, adat, video, 3G és NGN szolgáltatásokat is továbbít. Világossá vált, hogy használható hálózat-átalakító megoldások hiányában az IP hálózat által ma nyújtható üzleti potenciállal nem sok szolgáltató tud mit kezdeni. A Huawei Quidway ME60 MSCG megoldásának megjelenésével ügyfeleink IP hálózataikat átalakítva versenytársaikkal szemben közvetlen előnyre tehetnek szert.”

A termék tervezésénél a Huawei leginkább az üzemeltetés könnyebbségét tartotta szem előtt. Az ME60 szolgáltatás-kezelő rendszere a szolgáltatási réteg és az átviteli réteg összekapcsolásával segíti a szolgálati hívás vezérlést, a dinamikus szolgáltatás készenléti és stratégia felügyeletet, a garantált QoS szolgáltatást, a hálózati erőforrás elosztást, a felhasználó és szolgáltatásazonosítást, a hálózat és szolgáltatás védelmet. Szervesen integrálja a különböző hálózati berendezések különböző funkcióit, például a felhasználó-kezelést, a biztonság-felügyeletet és a szolgáltatás-vezérlést, továbbá kielégíti az egypontos vezérléssel és a többpontos szolgáltatásokkal szemben támasztott üzemeltetési követelményeket. Az ME60 hatékonyan küzdi le az önálló folyamat alapú vezérlésben gyenge hagyományos útválasztók, tűzfalak és osztott protokoll felületek (DPI-k) hátrányait, nagyban csökkentve ezzel a tőkekiadásokat és a működési költségeket.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés