Connect with us

Hirdetés

technokrata

Első kézből a szoftverminőségről

Laptop

Első kézből a szoftverminőségről

Magyarországon megalakult az első olyan vállalkozás, amely a szoftverminőség, a szoftverfolyamat–fejlesztés komplex kérdéskörével foglalkozik.

Az SQI Magyar Szoftverminőség Tanácsadó Intézet Kft. szakmai tevékenységével segíti a szoftvercégeket, hogy megismerjék a lehetséges minőségi megközelítéseket, kiválasszák, bevezessék, és ha indokolt, tanúsítassák a számukra legmegfelelőbbet. Az SQI az ISO 9001: 2000, CMM, CMMI vagy Spice szerinti auditáláshoz szükséges szoftverfolyamat – fejlesztéshez kapcsolódó szolgáltatásai felölelik a belső érettség-felmérést, a hivatalos audithoz kapcsolódó tanácsadást és oktatást.

Az SQI tagja az ESI@net hálózatnak, ezáltal stratégiai partnere az European Software Institute-nak. Munkatársai révén az SQI az akadémiai szférához is kapcsolódik. Az Intézet, különféle kutatási projektekben való részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a szoftverminőség szakterületének legújabb megközelítései, tapasztalatai Magyarországon is hozzáférhetővé váljanak.

A 2004 tavaszán alakult SQI Magyar Szoftverminőség Tanácsadó Intézet Kft. első nyilvános rendezvényére, – amely a „A szoftverminőség komplex kérdésköre” címet viseli – 2005. április 15-én kerül sor. A díjmentes rendezvényre szeretettel várják mindazokat a szakembereket, akik szoftverfejlesztéssel, szoftverprojektek vezetésével, szoftverminőség-biztosítással foglalkoznak. A rendezvény célja, hogy a magyar szakemberek átfogó ismereteket szerezzenek legismertebb szoftverminőségi modellekről és szabványokról, azok nemzetközi alkalmazottságáról, magyarországi bevezetésük támogatásáról és tanúsításuk lehetőségeiről.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés