Connect with us

Hirdetés

technokrata

Regionális irányítású Sybase cég Magyarországon

Laptop

Regionális irányítású Sybase cég Magyarországon

Független rendszerintegrátorként folytatja tevékenységét az Axis Kft.

2004. október 15-étől a Sybase magyarországi történetének újabb állomásához érkezett. A Sybase – a környező országok zömében már működő modellnek megfelelően – létrehozta közvetlen, regionális irányítás alatt álló irodáját, a Sybase Products Hungary Kft.-t, melynek ügyvezető igazgatója Dinnyés Ferenc lett. A Sybase ezzel a lépésével megteremtette a fejlődés kereteit, amellyel a Sybase elterjedtségét és elismertségét a régióban a világ más részeinek szintjére kívánja felzárkóztatni. A Sybase Products Hungary Kft. átvette a képviselettel járó feladatokat, beleértve az ügyfél- és partnerszerződéseket, valamint a terméktámogatási és termékkövetési szolgáltatásokat is.

Az év végéig a Sybase Magyarország Kft. az új Sybase-képviselet támogatásával eleget tesz a központosított közbeszerzésben érvényes Sybase-keretszerződés előírásainak és ellátja az ezzel kapcsolatos feladatokat.

A Sybase-zel Magyarországon 1992 óta foglalkozott az Axis Kft. A cég az első időkben a disztribúciós feladatok mellett Sybase-alkalmazások fejlesztőjeként is megjelent a piacon. A partnerhálózat megerősödésével 2001-ben a képviseletet leányvállalata, a Sybase Magyarország Kft. vette át, míg az Axis platform-független, fejlesztő cégként működött tovább. Most, a Sybase képviselet átadását követően az Axis Kft. Sybase-partneri státuszt kapott, azaz továbbra is független rendszerintegrátorként működik, akinek kínálatában valamennyi jelentős technológia – beleértve a Sybase-t is – szerepel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés