Connect with us

Hirdetés

technokrata

Logitech V500: ultra-vékony vezeték nélküli egér

Laptop

Logitech V500: ultra-vékony vezeték nélküli egér

A Logitech bemutatta a Logitech V500 csúcskategóriás, vezeték nélküli egeret.

A stílusos, ultra-vékony egér egyszerre nyújtja a megalkuvás nélküli teljesítmény és az egyedülálló mobilitás élményét. A Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér vitathatatlanul a legfejlettebb technológiával kialakított notebook egér a piacon. Tele van figyelemreméltó újításokkal – nyitható váz, érintés-érzékeny görgető-panel és 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia.


A terméket a rohamosan növekvő notebook iparág felhasználói számára tervezték. Az IDC előrejelzései alapján a világszerte használatban lévő mobil PC-k és laptopok száma a 2003. év végi 117 millióról 2008-ra megközelítőleg 267 millióra fog emelkedni.

A maga 95 milliméteres hosszúságával, 5,7 milliméteres szélességével, 2,8 milliméteres magasságával és a mindössze 65 g-os tömegével, összecsukott állapotában a Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér olyan pici és könnyű, hogy bármely laptoptáska legkisebb zsebében könnyen tárolható. Az innovatív nyitható váz, amely nyitott állapotba kattintva kényelmes fogást biztosít, hét fokot – körülbelül fél cm-t – emelkedik. Összecsukva a Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér újra a vékony, kompakt utazó lesz.

Az egéren van egy nyílás, amelybe használat után könnyedén be lehet csúsztatni a 2,4 GHz-es mikro-vevőt, ezzel elkerülhető, hogy az eszköz elvesszen. A 2,4 GHz-es USB-alapú mikro-vevő az egyik legkisebb, ugyanakkor a legerősebb vevőegység a piacon. A mikro-vevő is a Logitech-nek azt a szabadalmazott, 2,4 GHz-es, digitális, vezeték nélküli technológiáját alkalmazza, amely lehetővé teszi az egér számára akár a 10 méteres hatótávot is. A 2,4 GHz-es technológiát használva lényegesen kisebb eséllyel zavarják egymást más vezeték nélküli egerek és eszközök – ez különösen akkor fontos, ha több mobil felhasználó dolgozik egymás közelében.

A Logitech új értelmet adott a görgetési élménynek azzal, hogy leváltotta a hagyományos görgetőkereket az új, négyirányú görgetést is lehetővé tevő érintőpanellel. A legkorszerűbb MP3-lejátszókéhoz hasonló érintésérzékelőt használtak a görgetőkerék helyett, amely az ujj érintését és mozgását fordítja le és jeleníti meg a képernyőn, mint függőleges és vízszintes görgetést. Az érintőpanel a folyamatos görgetést is lehetővé teszi, és ezzel a funkcióval a felhasználó folyamatosan görgetheti a megnyitott dokumentumot tetszőleges irányba. Ilyenkor egyszerűen megérintjük az egyik nyilat a panelen, így kiküszöbölhetjük a folyamatos ujjmozgatásból eredő kényelmetlenségeket.

Mivel a korszerű érintőpanel sem tartalmaz mozgó alkatrészeket, ez a mobilegér sokkal jobban viseli a folytonos utazások terheit. Az egérhez jár egy műanyag hordtáska is, amely szintén nagyban hozzájárul az eszköz tartósságához. A préselt alumínium alap és az ütésálló burkolat minden elvárásának eleget tesz, amit a csúcskategóriás fogyasztói elektronikai cikkek vásárlói az egérrel szemben támaszthatnak. A finoman kidolgozott fogófelület pontos irányítást és nagyobb kényelmet biztosít – valamint hozzájárul a termék elegáns megjelenéséhez.

Piaci megjelenés és ár
A Logitech V500 Vezeték Nélküli Notebook Egér októbertől lesz kapható a kiskereskedésekben 17.000 forintos ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés