Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson: fényképek szkennelése kezdőknek és amatőröknek

Laptop

Epson: fényképek szkennelése kezdőknek és amatőröknek

A fotórajongók kegyeiért zajló minőségi versenyben az Epson két új síkágyas szkennert dobott piacra, az Epson Perfection 2480 Photo-t és az Epson Perfection 2580 Photo-t.


A beépített átvilágító egységnek (TPU) köszönhetően mindkét készülék 2.400×4.800 dpi felbontással képes fotók és dokumentumok, valamint filmek szkennelésére. Az Epson Perfection 2580 Photo egyik legjelentősebb újítása az automata filmtovábbító, mely jelentősen megkönnyíti a 35 mm-es diák és negatívok szkennelését. A két A4-es méretű szkenner használata gyerekjáték, hiszen a legfontosabb funkciók egyetlen gombnyomással elérhetők. A készülékekben alkalmazott szoftver képes a színek helyreállítására és a porszemcsék eltávolítására, így még a legöregebb képeket is újjávarázsolja. A kiemelkedő képfelbontásnak köszönhetően a beszkennelt képeket akár A3-as méretre is fel lehet nagyítani. A 2004 augusztusában Magyarországon is forgalomba kerülő Epson Perfection 2480 ajánlott bruttó fogyasztói ára 39.990 forint, az Epson Perfection 2580 ára pedig 44.990 forint lesz.

Javítsa ki!
A régi fényképek gyakran porosak, homályosak vagy sárgák. Az Epson szoftverének színhelyreállító és pormentesítő funkciói segítségével az ilyen fényképek újra régi szépségükben ragyoghatnak. A szoftverrel végzett digitalizálás amellett, hogy megvédi a képeket a további károsodásoktól, eredeti állapotukban állítja helyre őket.


Könnyen kezelhető
A két Epson szkenner fő funkciói egyetlen gombnyomással bekapcsolhatók. A ˝Szkennel és nyomtat˝, a ˝Szkennelés fájlba˝, a ˝Szkennelés e-mailbe˝ és a ˝Szkennelés honlapra˝ gombok segítségével a képeket azonnal elmentheti az előzetesen kijelölt mappába, e-mailbe, vagy internetes adatbázisba.

Széleskörű szoftvercsomag
A sokoldalú szoftverrel ellátott Epson Perfection 2480 Photo és Epson Perfection 2580 Photo szkennereket nagysebességű USB 2.0 csatlakozókon keresztül csatlakoztathatjuk a számítógéphez. Saját képhelyreállító eszközei mellett a készülékek ArcSoft PhotoImpression 5 és ABBY Finereader 5 szoftverekkel is rendelkeznek. A nagyteljesítményű ABBY szövegfelismerő szoftver az eredeti formázások megőrzésével képes a beszkennelt szöveg Word-fájlokká alakítására.

Az Epson Perfection 2480 Photo és az Epson Perfection 2580 Photo tulajdonságainak összefoglalása
-Akár 2.400×4.800 dpi képfelbontás
-Beépített átvilágító egység (TPU) a 35 mm-es diák és negatívok szkenneléséhez
-Automatikus filmtovábbító a szkennelés sebességének növelése érdekében (csak az Epson Perfection 2580 Photo)
-Automatikus színhelyreállítás és pormentesítés az Epson szoftver segítségével
-Használatuk könnyű
-Gyorsindító gombok a főbb funkciókhoz
-Nagysebességű USB 2.0 csatlakozó, de a készülék az USB 1.1-gyel is kompatibilis
-Az Epson Perfection 2480 Photo a korábbi Epson Perfection 1670 Photo, az Epson Perfection 2580 Photo pedig az Epson Perfection 2400 Photo utóda.
-ArcSoft PhotoImpression 5 képfeldolgozó, és az ABBY Finereader 5 szövegfelismerő szoftverek.

Vevőbarát jótállási konstrukciók
A készülékekhez az Epson egyéves jótállást biztosít. A ˝Coverplus˝ program keretei közt további három éves jótállás lehetséges.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés