Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Matáv az Atlétika VB üzleti megoldások szállítója

Dotkom

A Matáv az Atlétika VB üzleti megoldások szállítója

A Budapest Sportarénában több száz telefonvonalat épít ki a Matáv a szervezőbizottság, illetve a sajtó képviselői számára.

A Matáv komoly szakmai tapasztalatával és a legkülönfélébb szolgáltatások komplex biztosításával járul hozzá a világ egyik legnagyobb sporteseménye, a 10. Fedettpályás Atlétika Világbajnokság zökkenőmentes lebonyolításához.

A Budapest Sportarénában több száz telefonvonalat épít ki a Matáv a szervezőbizottság, illetve a sajtó képviselői számára (készülékekkel, faxokkal). Ezeken túl a kommentátorállások ISDN-csatlakozásait, valamint az ADSL internet-csatlakozásokat is a Matáv biztosítja. Az akkreditációs helyszínek bérelt vonali összekötései szintén a Matáv segítségével valósulnak meg.

“A hagyományosnak mondható hang- és Internet-szolgáltatásainkon kívül – a leányvállataink közreműködésével – rendszerintegrátori kompetenciánkra támaszkodva biztosítjuk a szervezőbizottság és az újságírók munkájához elengedhetetlenül szükséges PC-hálózatot a kívánt szoftverekkel és perifériákkal, valamint a problémamentes működést garantáló profi help-desk szolgáltatást.” – hangsúlyozta Vetési Iván, a Matáv igazgatóhelyettese.

A Budapest Arénában szükséges eredményjelző rendszerek hálózatépítési munkálatait, továbbá a sajtótribünökre és az Aréna különböző helyszíneire igényelt körülbelül 100 televíziót szintén a Matáv biztosítja. “A fenti szolgáltatásokat teljes infokommunikációs megoldásként nyújtjuk, s ezzel jelentősen hozzájárulunk a szervezők terheinek csökkenéséhez, illetve az esemény magas színvonalú lebonyolításához. Nagy öröm a Matáv számára, hogy egy ilyen jelentős sportesemény keretében is bizonyíthatja szolgáltatásainak magas színvonalát.” – mondta Vetési Iván.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés