Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: új lehetőségek az internetes nyomtatásban és online dokumentumküldésben

Laptop

Adobe: új lehetőségek az internetes nyomtatásban és online dokumentumküldésben

Az Adobe bejelentette a korábban Adobe PDF Transit márkanév alatt ismert technológia legújabb, Adobe PDF JobReady 1.6 verziójának megjelenését.

Az Adobe PDF JobReady 1.6 lényeges jellemzői közé tartoznak a következők: egykattintásos ˝nyomdakész˝ Adobe PDF készítés bármilyen tartalomszerkesztő alkalmazásból a nyomdai szolgáltató előre konfigurált beállításai alapján, a nyomdai feladatok ellenőrzési lehetősége a munkaállomásról, és állományok küldése 40 bites biztonságos titkosítással. Az Adobe PDF JobReady 1.6 nyomtatási feladat-definíciós formátummal (JDF) rendelkezik, amely a folyamat automatizálás irányítását, és a kreatív szakemberek, illetve nyomdai szolgáltatók közti biztonságos kommunikációt teszi lehetővé.

Az Adobe bejelentette még társulását a Datalogics-szal, a kiadvány megoldások vezető szállítójával, amelynek célja, hogy rendszerintegrátorok, és nyomdai szolgáltató irodák részére világszerte biztosítsa az Adobe PDF JobReady licencelését, karbantartását és ügyfélszolgálatát.

“Azért kereszteltük át az Adobe PDF JobReady-t, hogy világossá tegyük a professzionális nyomtatási munkafolyamatokban betöltött mind fontosabb szerepét.˝ – mondta James Alexander, az Adobe Kiadványtechnológia és Szolgáltatások igazgatója.

“A nyomdai szolgáltatók tudatában vannak azoknak a problémáknak, amelyek a feladatok küldésével, fogadásával és feldolgozásával járnak.˝ – mondta James McNeill, a Datalogics elnöke – ˝Az Adobe PDF JobReady megszünteti ezeket az aggályokat. A technológia iránti igény hatalmas piaci lehetőségeket jelent a Datalogics és a nyomdai iparág számára, mert a vállalatok a megoldásokat és szolgáltatásokat az ügyfelek munkaállomásairól történő megbízható Adobe PDF file-készítésre és küldésre is kiterjeszthetik.˝



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés