Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető az ingyenes videó-szerkesztő, a VirtualDub legújabb változata

Laptop

Letölthető az ingyenes videó-szerkesztő, a VirtualDub legújabb változata

A VirtualDub 1.5.3-as verziója már bárki számára hozzáférhető.

A szoftver videó-folyamok lementésére (is) használható videó-szerkesztő alkalmazás. Képes 2 GB-osnál nagyobb állományokkal is dolgozni, illetve a fejlesztők úgy készítették el, hogy lineáris szerkesztésre lett optimalizálva. A VirtualDub támogatja a Motion-JPEG, az MPEG-1 videó és layer 3 audió formátumokat. Képes (megfelelő teljesítményű hardver esetén) valósidejű vagy közel valósidejű videó-szerkesztésre, illetve kötegelt üzemmódra is (ez esetben több állományon is végre tud hajtani előre beállított művelet(eke)t, egymás után).

Az 1.5.3-as verzió két változatban tölthető le: az első a 80486-os processzorokkal kompatibilis CPU-val bíró számítógépeken működőképes. A második variáns azon processzorokra optimalizáltan készült el, melyek támogatják az SSE2 utasításkészletet (Pentium 4). Ez a változat csak ilyen CPU-kon működik. Mindkét verzió letölthető a Terminal szerveréről.

A szoftverben végrehajtott változások listáját főként a korábbi verziókban felfedezett hibák kiküszöbölése adja, emellett input/output előnézet paranccsal gyarapodott a szoftver menüje.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés