Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb nemzetközi vállalat választotta a Pannon GSM-et

Dotkom

Újabb nemzetközi vállalat választotta a Pannon GSM-et

Újabb multinacionális vállalattal bővült a Pannon GSM ügyfélköre. Az itthon mintegy 15 márka több, mint 250 termékét gyártó és forgalmazó Procter & Gamble megközelítőleg 100 dolgozója ezentúl a Pannon GSM hálózatán intézi mindennapi feladatait.

A Pannon GSM innovatív, minőségi szolgáltatásaival, az előfizetők szerteágazó igényeihez alkalmazkodó, testre szabott tarifa-, kedvezmény- és szolgáltatás-rendszerével és egyedüliként valós másodperc alapú számlázási rendszerével emelkedik ki a közel 70 százalékos penetrációjú magyarországi mobiltelefon piacon. A Pannon GSM ugyanakkor vállalati ügyfeleit is kitüntetett figyelemmel kezeli: bizonyíték erre, hogy 2003. áprilisában a világ egyik legnagyobb multinacionális vállalata is csatlakozott az Élvonalhoz.

A Procter&Gamble-t a két mérvadónak tartott cégjelentés, a Fortune500, illetve a Forbes500 az Egyesült Államok gazdaságának 23., illetve 21. legnagyobb szereplőjeként tartja számon, míg az előbbi magazin globális rangsorában a 75. helyen szerepel. A világ 140 országában hozzávetőlegesen 102.000 alkalmazottat foglalkoztató, több mint 5 milliárd fogyasztót kiszolgáló Procter&Gamble 12 éve jelent meg Magyarországon. Az elmúlt időszak alatt a cég hazai befektetései elérték a 120 millió dollárt; többek között létesült egy exportpiacra is termelő üzem. A budapesti székhelyű iroda 1999-ben vált Közép-Európa déli régiójáért felelős központjává. A mintegy 220 főt alkalmazó vállalat több, mint 100 céges mobiltelefont üzemeltet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés