Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új hardvereszköz-kínálat – a Microsoft után a Logitech is

Laptop

Új hardvereszköz-kínálat – a Microsoft után a Logitech is

A Microsoft után a Logitech is új hardvereszköz-kínálatot mutatott be. A legnagyobb figyelmet a Cordless MouseMan Optical utódjaként bevezetett MX700 Cordless Optical Mouse érdemli.

A Microsoft után a Logitech is új hardvereszköz-kínálatot mutatott be. A webkamerákat és PDA-billentyűzetet is tartalmazó újdonság-kínálat legnagyobb durranása minden bizonnyal a Cordless MouseMan Optical utódjaként bevezetett MX700 Cordless Optical Mouse, amely minden eddiginél jobb működési paramétereket ígér felhasználójának.

Az MX700 Cordless Optical Mouse legfontosabb tulajdonságai közé a 800 dpi felbontású optikai érzékelő, a két méter hatótávolságú vezetéknélküli kapcsolat, a 2 oldalsó (thumb) gomb és a görgő előtt-mögött elhelyezett gombok (Cruise Control), illetve végül, de nem utolsó sorban az 5 év (!) garancia tartoznak.

Az MX Optical Engine – amely a mozgásérzékelésért felelős – 4,7 Mpixel/s sávszélességű képfeldolgozással, 800 dpi optikai felbontással több mint 1 m/s maximális mozgási sebességet képes érzékelni és feldolgozni.

Az új Logitech MX700 Cordless Optical Mouse ára 79.95 dollár, a garanciaidő 5 év.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés