Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Star Wars és az Intel esete

Laptop

A Star Wars és az Intel esete

George Lucas látványtechnikával foglalkozó cége, az Industrial Light & Magic alaposan bevásárolt Intel P4-es processzorokkal ellátott munkaállomásokból.

Az Industrial Light & Magic (ILM), a Lucas Digital Ltd. LLC egyik részlege, 600 darab Pentium 4 processzoros animációs munkaállomás üzembe állításáról számolt be. Az ILM egyike annak a számos stúdiónak, amely az Intel technológiáit alkalmazva munkálkodik a filmgyártás jövőjén.

˝A vizuális effektusok világát hagyományosan az egyedi fejlesztésű rendszerek és szoftverek uralják˝ – nyilatkozta Cliff Plumer, az ILM műszaki vezérigazgató-helyettese. ˝Mi az ILM-nél egyre gyakrabban használunk Intel-alapú rendszereket az animációs és összeállítási folyamatokat támogató szoftverek választékának bővítésére. Az Intel processzoros asztali rendszerek jobb minőséget és nagyobb produktivitást nyújtanak számunkra, mivel ez a technológia a magasabb frekvenciaszint révén több ismétlést tud végrehajtani. Most már végre valóban a legmegfelelőbb operációs rendszerrel dolgozhatunk.˝



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés