Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SiS Xabre a PowerColor kínálatában is feltűnt

Laptop

A SiS Xabre a PowerColor kínálatában is feltűnt

A SiS legújabb, meglepően olcsón, egész jó teljesítményt felmutató chipje újabb támogatót tudhat maga mögött.

Ugyan idehaza nem túlzottan széles körben ismertek a PowerColor, pontosabban C.P. Technology Company termékei. Nagyrészt a középkategória számára készítenek kártyákat, főként a referencia tervek alapján. Jelenleg nagyrészt ATI és régebbi Nvidia chipekkel szerelt típusokból áll kínálatuk.

A most bejelentett újdonságuk sem lóg ki a sorból, ugyanis az XP400-B3 nevezetű kártya teljesen hasonló a referencia modellekhez. A kártyán a Xabre 400 chip 250 MHz-en üzemel, a 64 MB DDR memória pedig 500 MHz effektív frekvencián. D-Sub, DVI-I és TV kimenetekkel rendelkezik. A chip hűtését egy átlagosnak nevezhető borda és ventilátor kombináció végzi. A memóriachipek ezen a kártyán nincsenek ellátva extra hűtéssel.

A tesztek alapján az AGP 8x port adta lehetőségeket is kihasználni képes újdonság könnyedén felveszi majd a versenyt a GeForce 4 MX sorozat bármely tagjával, valamint a GeForce 3 Ti 200-as kártyákkal. Ami azonban ennél valamivel meglepőbb lehet, hogy a GeForce 3 chippel szerelt kártyák pozíciójára is veszélyt jelenthet a végleges változat alacsony ára mellett nyújtott teljesítménye.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés