Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telelogic AB: növekvő hatékonyság, csökkenő fejlesztési idő

Laptop

Telelogic AB: növekvő hatékonyság, csökkenő fejlesztési idő

A Telelogic AB automatizált alkalmazásfejlesztési életciklust támogató megoldása a fejlesztést a kezdeti követelményektől egészen a végső tesztelésig támogatja.

A megoldás a Telelogic DOORS követelménykezelő, a Telelogic ChangeSynergy változás menedzsment, a Telelogic CM Synergy/ActiveCM konfigurációkezelő, valamint a Mercury Interactive TestDirector teszt menedzsment eszközök integrációja révén jött létre.

A fejlesztés kulcstevékenységeinek folyamatát automatizálva, és integrálva, az egyes területek alkalmazásainak felhasználásával egy egyedi, teljes fejlesztési életciklust támogató megoldás jött létre. Az eredmény egy széles fejlesztő platform, aminek segítségével a különböző fejlesztő csoportok hatékonyan hidalhatják át a különböző feladatok, követelmények, fejlesztés, tesztelés, és végül az átadás során fellépő problémákat.

˝A fejlesztési projektek folyamatos nyomás alatt vannak, hogy alkalmazkodjanak, és fejlődjenek az üzleti környezet változásainak megfelelően˝ mondta Matthew Light, a Gartner Group kutatási igazgatója. ˝A fejlesztési projektek fókuszáltsága, és az előrehaladás átláthatósága nélkülözhetetlen a modern technológia orientált cégek túléléséhez. A fejlesztés életciklusának kulcsszempontjait integráló eszközök – mint pl. a követelmény-, a változás-, és a teszt menedzsment, – az alkalmazó szervezetek számára infrastrukurális alapot adnak az eredmények gyorsabb, és tervezhetőbb átadásához.˝

Valamennyi fejlesztési projekt lényeges eleme, hogy rendelkezésre álljon egy megbízható követelménykezelő folyamat, és hogy a követelmények változásait követni lehessen. Az automatizált életciklus menedzsment megoldásnak része a DOORS Enterprise Change Proposal System (ECPS – változtatási javaslatokat kezelő alrendszer), amely egy skálázható, testreszabható, robosztus eszköz a követelmények változásainak kezelésére.

Az ECPS közvetlen elérést biztosít a DOORS számára a ChangeSynergy erőteljes változás kezelő lépességeihez. Ezen felül rendkívül fontos annak biztosítása, hogy minden elvégzett munka a követelmények megvalósítását célozza, azaz ne legyen felesleges munkavégzés.Mindezt a Telelogic a DOORS, a ChangeSynergy, és a CM Synergy/ActiveCM termékek szoros integrációjával támogatja.

Az integráció egy követelmény-vezérelt fejlesztési folyamatot valósít meg, amely elősegíti a fejlesztő csoportok tévékenységének összhangját és a célkitűzésekre történő összpontosítást. Szintén fontos annak biztosítása, hogy az így készülő termékek megfeleljenek a kívánt minőségi, és funkcionális igényeknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés