Connect with us

Hirdetés

technokrata

IE ˝Hard˝ – új Internet Explorer

Laptop

IE ˝Hard˝ – új Internet Explorer

A Windows Server 2003-mal IE ˝Hard˝ kódnéven új Internet Explorer mutatkozik be.

Internet Explorer ˝Hard˝ kódnéven vált ismertté az az új böngészőprogram, amely az idén hamarosan megjelenő Windows Server 2003-ban mutatkozik be.

Az IE ˝Hard˝ az IE6-ra épül, azonban a Microsoft szuperbiztonságosra ígéri, miközben alapértelmezésként csaknem minden funkciója – beleértve a böngészést (!) is – tiltva lesz. Az ezek értelmében gyárilag magas szintűre konfigurált biztonsági beállítás mellett például valamennyi látogatni kívánt website-ot a felhasználónak egyenként a Trusted Sites listára kell helyeznie.

A gyárilag magas szintű biztonsági beállítások természetesen alacsonyabbra vehetők, azonban a Microsoft ezt nem javasolja, mondván: a termék szerver, nem pedig böngészésre használatos munkaállomás.

Ismeretes, hogy a Windows Server 2003 jelenleg RC2 állapotban ingyenesen letölthető és kipróbálható, és várhatóan április 24-én jelenik meg. Az operációs rendszerre – biztonsági okok miatt – az IE ˝Hard˝-hoz hasonlóan alapértelmezett tiltás jellemző, vagyis a funkciókat a leendő rendszergazdáknak használat előtt engedélyezniük kell.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés