Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft bejelentette a 11. Microsoft Tech•Ed Europe konferenciát

Laptop

A Microsoft bejelentette a 11. Microsoft Tech•Ed Europe konferenciát

A Microsoft Tech•Ed Europe 2004 konferenciára Amszterdamban kerül sor 2004. június 29. és július 2. között. A rendezvényen a fejlesztők és az informatikai szakértők tájékozódhatnak a termékekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről, és megismerkedhetnek a legújabb technológiákkal.

A Microsoft bejelentette legfontosabb európai rendezvényét a Tech•Ed Europe 2004 Konferenciát, melyet a Microsoft Windows platformra megoldásokat tervező, fejlesztő, bevezető és felügyelő ügyfelek és partnerek számára rendez meg a vállalat. A fejlesztők és az informatikusok egyik legnagyobb európai konferenciájának számító Tech•Ed Europe 2004 megnyitó előadását rekordszámú, 6000 résztvevő fogja megtekinteni.

A szervezők a rendezvényre 7000 résztvevőt várnak, akik a négy nap alatt több mint 400 program közül választhatnak. A Tech•Ed Europe 2004 konferencián számos termék és kezdeményezés bejelentésére sor kerül, emellett kiscsoportos megbeszéléseken ismertetik a fejlesztőeszközök, a Windows Server Rendszer és a Visual Studio jövőbeli irányvonalait.

A nyitóbeszéd előadója: Jonathan Murray

A június 29-i nyitóbeszédet Jonathan Murray, a Microsoft EMEA-régiójának technológiai vezetője fogja tartani. Murray ismerteti a Microsoft termékek jövőbeli irányvonalát, valamint a Microsoftnak a biztonság, az együttműködés, a felügyelet és az egyszerűség terén kialakított stratégiáját.

Microsoft Tech•Ed Europe 2004: az informatikai szakértők felkészítése

A Tech•Ed Europe 2004 konferencián az informatikai szakértők és a fejlesztők számtalan érdekes program közül választhatnak:
– A konferencia előtti szemináriumokon részletesen bemutatják a fejlesztői és az infrastrukturális technológiákat, mint például a Microsoft .NET-keretrendszer használatát biztonságos programkód írására.
– A konferencia a következő öt fő témakört fogja át: architektúra, a fejlesztés és az adatkezelés, mobilitás, a kiszolgálók és a biztonság, valamint a Microsoft Windows jövője.
– A Tech•Ed Europe most először nyújt külön programot a szoftvertervezőknek: összesen 18 architektúrával foglalkozó előadás, illetve gyakorlat szerepel a kínálatban.
– Nyolc, ebédidőben megrendezett kötetlen beszélgetésre épülő program foglalkozik a biztonság, a 64 bites feldolgozás, a nők a technológiában és a Microsoft SQL Server jövőjének a kérdésével.

Kommunikációs hálózat

A konferencián üzembe állított több mint 450 hálózatba kötött számítógép segítségével a résztvevők azonnal hozzáférhetnek az internethez és a Microsoft Tech•Ed Europe 2004 webhelyhez. A Tech•Ed Europe 2004 konferencián újdonságnak számító, ASP űrlapokra épülő online hálózatos eszközzel a résztvevők megtekinthetik más résztvevők profilját, és ennek alapján személyes vagy online találkozókat szervezhetnek. A résztvevők e-mail üzeneteket küldhetnek az előadóknak az előadásokon elhangzottakkal kapcsolatban, és megtekinthetik a konferencia frissített programját.

A konferencia partnerei és kiállítói

Az Európa elsőszámú műszaki konferenciájának számító Microsoft Tech•Ed Europe a szoftveripar világvezető cégeit vonzza magához szponzorként. Idén a követező cégek támogatják a rendezvényt:
– Platina fokozatú támogatók: Dell, HP, Intel Corporation és SAP AG
– Arany fokozatú támogatók: AMD Inc. és EMC Corp.
– Ezüst fokozatú támogatók: Borland Software Corp., Sybari Software Inc. és Proxim Corp.
A Microsoft Tech•Ed 2004 szponzori és kiállítói termében több mint 100 vezető Microsoft partner mutatja be legújabb technológiáit, termékeit és szolgáltatásait. A konferencián ún. „partnerzónák” is lesznek a Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004, a Microsoft Office Rendszer, a Visual Studio-integráció és a Microsoft Windows Mobile pavilonban.

A Microsoft számos termékcsoportja is támogatja az idei az Tech•Ed Europe konferenciát, mint például a Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004, a Microsoft Operations Manager, a Microsoft Office Rendszer megoldásgyorsító és a Windows Server Rendszer csoport.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés