Connect with us

Hirdetés

technokrata

Video e-mail az Outlook 2003-mal

Laptop

Video e-mail az Outlook 2003-mal

Új Office 2003 add-on.

A Microsoft most megjelent új kiegészítése segítségével immár nem csak szöveget, illetve (háttér)képet tartalmazhatnak az Outlook 2003-mal küldött e-mailek.

A video e-mail kiegészítés nagy tömörítettségű videót képes rögzíteni, közvetlenül az e-mail írásakor és annak céljára, így a felhasználó mindössze néhány kattintással küldhet videóüzenetet, természetesen az e-mail maga által szabott határokat (küldhető, illetve a címzett postafiókja által befogadott maximális méret stb.) figyelembe véve.

Fontos, hogy a video e-mail kiegészítés az Office (Outlook) 2003-on kívül a működéshez Windows Media Player 7.1+-t, DirectX 9.0+-t, és ˝természetesen˝ Internet Explorer 6+-t igényel.

A Microsoft Office Rendszer tizenegy terméket, négy kiszolgálót, két szolgáltatást foglal magában. Ez kiváló bizonyítékul szolgál a Microsoft kiemelt figyelmére, amely az infomunkások, a munkájuknak keretet adó csoportok és a nekik munkát adó vállalatok hatékonyságának fokozásáról szól és a céljaik megvalósításához nyújtandó segítségre irányul. A Microsoft Office Rendszer az Office alapvető csomagjain túl (Basic, Standard, Professional) tartalmazza, a Visio, a FrontPage, a Publisher és a Project alkalmazások továbbfejlesztett változatait. Három teljesen új program, a Microsoft Office OneNote, a Microsoft Office InfoPath valamint az Microsoft Office Outlook with Business Contact Manager, továbbá négy kiszolgáló, köztük az új Office Live Communications Server 2003 és az Exchange Server 2003 is része a rendszernek. Ehhez párosulnak még további szolgáltatások (például a Microsoft Office Live Meeting) és megoldások, amelyek segítséget nyújtanak az embereknek és a szervezeteknek az információk jobb hasznosításához, az együttműködés hatékonyságának fokozásához, valamint az üzleti folyamatok egyszerű integrálásához.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés