Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft Mira – megvan a hiányzó láncszem?

Laptop

Microsoft Mira – megvan a hiányzó láncszem?

Lehet, hogy a Microsoft ezzel az új eszközzel kívánja egységbe hozni a PC – TV – Xbox – PDA – Tablet PC – eHome – .Net elképzeléseit? Nem is rossz ötlet – lehet, hogy mégis egyszerű a világ?

Hírek szivárogtak ki egy olyan új Microsoft-egységről, amely összeköttetést teremt a TV, a desktop PC, illetve az Xbox játékkonzol között, miközben általános funkcióit tekintve a PDA-khoz, méretét tekintve a Tablet PC-hez hasonlít.

Nem hivatalos forrásból annyit sikerült eddig megtudnunk, hogy az új Microsoft-eszköz neve Mira vagy valami hasonló lesz, illetve maga a készülék egy táblaformájú, nagy kijelzővel rendelkező hordozható egység, amely képes internetes tartalmat és szolgáltatásokat (vásárlás stb.) megjeleníteni, továbbá szolgálhat az Xbox játékkonzol hordozható kijelzőjeként is. A Mira összhangban van a Microsoft .Net és eHome stratégiájával, és akár a hiányzó láncszemet is jelentheti e területek összekapcsolása között.

A felröppent hírek részletessége egyelőre kevés a megfelelő informálódáshoz, azonban hétfőn Bill Gates a las vegasi Consumer Electronics Show-n hivatalosan is bejelenti a Mira-t – ígérjük, akkor mi is szolgálunk majd további részletekkel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés