Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett az Office XP első javítócsomagja!

Laptop

Megérkezett az Office XP első javítócsomagja!

Megjelent az első komolyabb javítócsomag – az SP-1 – az Office XP-hez. A frissítés feltétlenül telepítendő, ugyanis az apróbb hibáktól egészen a komoly biztonsági résekig minden – eddig ismertté vált – problémára megoldást jelent. Részletek és letöltés itt!

A 17 MB-ra rúgó Service Pack 1 az ígéret szerint megnöveli az Office XP teljesítményét, stabilabbá és biztonságosabbá teszi, a legkülönfélébb problémák befoltozása révén.

Az SP-1-ben már megjelent javítások is helyet kapnak, mint például az egy ideje elérhető biztonsági frissítés az Outlook 2002-höz.

A Service Pack 1, azaz az első javítócsomag mindig mérföldkő egy (Microsoft) szoftver életében. A felhasználó ekkorra joggal remélheti, hogy a súlyosabb biztonsági és egyéb hiányosságokat felfedezték és megoldást is találtak azokra. Sok cég például minden fontosabb program megvásárlásával kivár az SP-1 megjelenéséig, különös tekintettel az új operációs rendszerekre, illetve az Office irodai szoftvercsomagokra.

A most megjelent javítócsomag számos dolgot tartalmaz, kezdve az Outlookban felbukkant bizonyos problémáktól azon biztonsági rések befoltozásán keresztül, melyek a Word, Excel és PowerPoint programokban találhatók meg, egészen az apró hiányosságok megszüntetéséig.

A javítás magyar szerverről gyorsan letölthető a Letöltés linkre kattintva!



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés