Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újdonságok az EPSON háza tájáról

Dotkom

Újdonságok az EPSON háza tájáról

Az Epson a berlini IFA kiállításon mutatta be legújabb projektorait.

Az Epson az IFA-n muttata be kedvező árú, könnyű, 720p felbontású, HD-Ready, 3D-s projektorát, az EH-TW550-et. A hordozható EH-TW550 ideális az olyan családi szórakozáshoz, mint a közös meccs-, TV vagy filmnézés, de a videójátékokhoz is kitűnő választás, hiszen főbb jellemzői közt szerepel:

– a 3LCD technológia, melynek köszönhetően egyformán magas fehér- és színesfény-kibocsátással vetíthetők az élénk és élethű képek;

– a környezetnek és a felhasználásnak megfelelő színmódok választéka, így a játék színmód is;

– a rádiófrekvenciás  3D technológia, mely erős jelet biztosít a 3D szemüvegeknek,

– vagy az osztott képernyős funkció.

– HD-Ready 720p moziélmény, nagy fényerejű 3D technológiával

– 5000:1 kontrasztarány

– manuális vízszintes és automatikus függőleges trapézkorrekció (+/- 30°)

– 3 év garancia a lámpára

– rekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegekkel

Az Epson 3LCD technológiája és az akár 3000 lumen fehér- és színesfény-kibocsátás garantálja, hogy minden részlet pontosan jelenjen meg. A színek az alkalmazás jellegének és a környezet fényviszonyainak megfelelően optimalizálhatók a négy színmóddal: a nappali, a dinamikus, a mozi vagy a játék mód kiválasztása utána a projektor képe kivételes minőségben élvezhető akár 10 méter távolságból, az USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, aktív blendés 3D szemüvegekkel.

A projektor az osztott képernyős módnak köszönhetően egyidejűleg két jelforrás képét teszi nézhetővé – tökéletes a sporteredmények gyors ellenőrzéséhez vagy a TV csatornák váltogatásához.Karcsú kialakításával az EH-TW550 elég könnyű ahhoz, hogy átvihető legyen a szomszéd helyiségbe vagy akár egy távolabb lakó barát lakására. Gyorsan és egyszerűen üzembe helyezhető a manuális vízszintes és az automatikus függőleges trapézkorrekciónak köszönhetően.

Az Epson EH-TW550 hazánkban decembertől lesz kapható.

A cég szintén Berlinben mutatta be új Full HD projektorcsaládját: az EH-TW6100W, EH-TW6100 és EH-TW5910 készülékek lenyűgöző 3D élményt kínálnak a filmrajongóknak, a sport szerelmeseinek és a játékosoknak egyaránt. A legújabb technológiákkal felszerelt projektorok megfizethetők és könnyen használhatók.

A projektorcsalád feje, az EH-TW6100W képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is[1] – akár vezetékes eszközökről is, a mellékelt vezeték nélküli HD jeladónak köszönhetően. Ezzel csökkenti a szükséges kábelek számát, megkönnyítve és rendezettebbé téve a telepítést.

Az új Full HD projektorcsalád valamennyi készüléke egyetlen gombnyomással alakítja a 2D-s HD tartalmat háromdimenzióssá, míg az automatikus színoptimalizálás, a 3D mélységkorrekció és a felbontást fokozó technológia tovább javítja a látványvilágot. Az Epson 3LCD technológiája és a 2300 lumen, fehér- és színesfény-kibocsátás pedig garantálja, hogy a színek élethűek legyenek, és minden részlet pontosan jelenjen meg.

Az EH-TW6100W és az EH-TW6100 készülékhez egy-egy USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, könnyű, aktív blendés 3D szemüveg tartozik, amely a projektortól akár 10 méterre is használható.

Az EH-TW6100W, az EH-TW6100 és az EH-TW5910 készülékek októbertől lesznek kaphatók hazánkban.

 

Végül, de nem utolsó sorban, három csúcskategóriás Full HD 3D projektort dobott piacra az Epson, kifejezetten a filmrajongók számára. Az EH-TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek a legújabb technológiákkal rendelkeznek. Az EH-TW9100W például képes a Full HD tartalmak vezeték nélküli vetítésére is –  akár vezetékes eszközökről is, a mellékelt vezeték nélküli HD jeladónak köszönhetően.

Mindhárom projektor képes a 2D-s, HD tartalmat egyetlen gombnyomással 3D tartalommá alakítani. A látványvilágot az automatikus színoptimalizálás, a képkocka-interpoláció és a felbontást fokozó technológia javítja. A színek élethűek, a feketék mélyek és minden részlet pontosan jelenik meg a magas 320 000:1 kontrasztaránynak és az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően.

Az EH-TW9100W és az EH-TW9100 készülékhez két USB-ről tölthető, rádiófrekvenciás, könnyű, aktív blendés 3D szemüveg tartozik, amelyek a projektortól akár 10 méterre is használhatók.

Az EH-TW9100W, az EH-TW9100 és az EH-TW8100 készülékek 2012 novemberétől lesznek kaphatók.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés