Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik a teljes értékű Windows-zal szerelt táblagép!

Laptop

Érkezik a teljes értékű Windows-zal szerelt táblagép!

Aki az Asus Transformer tudását kevésnek találja, vagy valamiért szüksége van egy teljes értékű Windows-zal szerelt táblagépre, annak jó hír, hogy a Fujitsu pontosan neki készítette el legújabb termékét.

A tömegbe beleszürkülni nem jó dolog. Mindenki igyekszik egyedit alkotni, megmutatni, hogy ő más mint a többiek. Az Asus Transformer nagy siker a piacon, egyedisége, viszonylag emberi ára és jó kinézete miatt szereti a piac. Ezt megirigyelve hasonló próbálkozásba fogtak a Fujitsu mérnökei, és a tervezés eredménye a Stylistic Q702/F lett. De, hogy egy kis csavar legyen a dologban, bekapcsolás után nem a várt android, hanem egy teljes értékű Windows 7 köszön vissza ránk.

Azért, hogy ne egy akadozó, lassú géppel találjuk magunkat szembe, a japán mérnökök igyekeztek mindent megtenni. Így kerülhet Core i3-as, vagy Core i5-ös processzor a belsejébe,melyhez 4GB ram és 64 vagy 128GB-nyi SSD társul. Mivel egy ilyen eszköznél fontos a jó képminőség ezért egy  11,6 colos 1366×768 felbontású megjelenítőt rakott  bele a japán cég. Pontos megjelenésről még nincs információnk, a készülék elsőként várhatóan szeptemberben, Japánban kerül a boltok polcaira.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés