Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új területekre terjed ki a Canon sikeres európai partnerprogramja

Dotkom

Új területekre terjed ki a Canon sikeres európai partnerprogramja

A Canon a Canon Hungárián keresztül két új termékkörre terjeszti ki hazánkban a Canon pán-európai partnerprogramját.

A rendkívül sikeres gyártói-értékesítői együttműködés speciális szakterületei közé bekerülnek a nagyformátumú nyomtatók (Large Format Print, LFP), valamint a hálózati biztonsági kamerák és szoftverek (Network Camera Security, NCS).

 

A 2011 januárjában indított partnerprogram nem feltétlenül csak az értékesítést, hanem a partnerek folyamatos fejlesztését és támogatását állítja a középpontba. A Canon minden egyes partnerrel egyedi, közös üzleti tervet alakít ki, melynek keretében megvizsgálják a cég lehetőségeit és működési modelljét, valamint támogatják szakemberek folyamatos továbbképzését. A Canon Hungária Kft. így egyaránt hozzájárul a partnerek fejlődéséhez és növekedéséhez, és a hazai partnerek számára pedig hatalmas előny, hogy Magyarországon van a Canon regionális oktatóközpontja.

A csatlakozók közvetlenül támaszkodhatnak a világcég nemzetközi tapasztalataira, első kézből juthatnak termékinformációhoz, értékesítési és szakmai oktatóanyagokhoz, valamint esetenként stratégiai és taktikai jutalmakkal is ösztönzik munkájukat.

A Canon partnerprogram három szintre tagolódik: a jelentkezők tevékenységétől függően Regisztrált, Akkreditált és Business Center partneri besorolást kaphatnak. A tagoknak mindegyik szinten számos kritériumnak kell megfelelniük, s minősítésüket évente felülvizsgálják.

 

Az együttműködési területek kiterjesztésével így 2012-ben már a magyar partnerek is alapos ismereteket szerezhetnek többek között a nemrég forgalomba került új, nagyfelbontású – 1,3 megapixeles – VB-M40, VB-M600D, VB-M600VE és VB-M700F térfigyelő kamera modellekről is. Ennek köszönhetően a nagyformátumú nyomtatás területe mellett könnyebben érvényesülhetnek a hálózati biztonsági kamerák és szoftverek egyre fontosabbá váló piacán is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés