Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Intel bemutatta új dual-core processzorait

Laptop

Az Intel bemutatta új dual-core processzorait

A kínai Computex szakkiállításon bemutatásra kerültek a kétmagos Ivy Bridge processzorok, méghozzá egyből tizennégy került terítékre.

Az Intel még áprilisban bemutatta a négymagos Ivy Bridge-es processzorait, most pedig a tajpeji Computexre elhozta magával 14 új kétmagos termékskálájtá, melyből először a Core i7-es és Core i5-ös sorozat fog megjelenni, legutoljára pedig a Core i3, utóbbi mellett jönnek még Pentiumok és Celeronok is. A 14 processzorból 6 kifejezetten asztali gépekbe lettek szánva, a többségük viszont leginkább laptopokba, mivel ezek ultra-alacsony fogyasztásúak. A mobilabb eszközökbe szánt CPU-k megkülönböztetésére a gyártó a név után biggyesztette az U betűt, mely egyben a fogyasztást is jelzi.

A galériáért klikk a képre

A legdrágább kétmagos asztali  i7 processzor, a 3250M nevet kapta, mintegy 346 dollárba fog kerülni, 35 Wattot vesz fel, órajele 1600 MHz és 4 MB Cache-el rendelkezik. Ennek mobil testvére az i7-3667U, mely ugyanennyit fog kóstálni, viszont csak 17 Wattot fogyaszt, órajele szintén 1600 MHz és a Cache is egyezik.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés