Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia-Siemens meghódítja Amerikát

Dotkom

A Nokia-Siemens meghódítja Amerikát

A T-Mobile USA a Nokia Siemens Networks-öt választotta hálózatának korszerűsítésére és az LTE-szolgáltatások fejlesztésére.

A T-Mobile és a Nokia Siemens Networks megállapodásának értelmében a Nokia Siemens Networks a legfontosabb piacokon korszerűsíti a T-Mobile hálózatának GSM és HSPA+ gerinc- és rádiós hozzáférési hálózati elemeit, ezáltal bővítve a T-Mobile által nyújtott jelenlegi hang- és adatátviteli szolgáltatásokat. A vállalat a T-Mobile USA 4G szolgáltatás fejlesztését célzó kezdeményezésének keretében az LTE-t is csatasorba állítja 2013-ban. A hálózat-megújítási törekvés része a T-Mobile elérhető árú 4G szolgáltatásokat előtérbe helyező stratégiájának.

A Nokia Siemens Networks piacvezető a mobil-szélessávú szolgáltatásokban és a kereskedelmi LTE („Long Term Evolution”, azaz a legmodernebb, negyedik generációs mobil adatátviteli szabványon alapuló) hálózattelepítés területén. A T-Mobile a hálózatkorszerűsítést és az LTE‑telepítést a Nokia Siemens Networks innovatív technológiái és globális tapasztalata révén minimális beavatkozással végezheti el úgy, hogy az LTE-re való átállás az optimális, leginkább költséghatékony módon történhet.

„Nagy örömmel fogadtuk, hogy a Nokia Siemens Networks-szel régóta fennálló sikeres együttműködésünket a 2013-as évben a hálózatunk korszerűsítésével és az LTE-hálózat kialakításával folytathatjuk. A legújabb LTE-eszközök révén a T-Mobile-nak jó kilátásai lehetnek arra, hogy a jövőben is a 4G technológia éllovasa maradjon.” – közölte Neville Ray, a T-Mobile USA műszaki igazgatója.

A T-Mobile már idáig is a Nokia Siemens előfizetői adatkezelő (Networks Subscribers Data Management) megoldását használta, és ezt úgy fejlesztik tovább, hogy az LTE-hálózaton még szélesebb körű felhasználói élményt biztosít. A Nokia Siemens Networks emellett további szolgáltatásokat is nyújt, például hálózattervezést, optimalizációt és hálózatkivitelezést, valamint támogatást a korszerűsítéshez és az LTE-hálózat kialakításához.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés