Connect with us

Hirdetés

technokrata

Folytatódik az Asus Transformer széria

Laptop

Folytatódik az Asus Transformer széria

A Pafone mellett Barcelolnában lerántották a leplet a népszerű Transformer sorozat legújabb tagjairól is.

Az új Transformer Pad Infinity egy igen komoly, 1920 x 1200 pixeles felbontású Super IPS+ kijelzőt kapott és rögtön két változatban is elérhető lesz. Az egyik csak Wi-Fi adatkommunikációra lesz képes és egy megnövelt órajelű, 1,6 GHz-es négy plusz egy magos Tegra 3 processzor került bele. Az immár 4G mobil-adatkommunikációra is felkészített erősebb változat viszont ugyancsak 4 magos meghajtást kap; azonban ez már nem a korábbi Nvidia megoldás, hanem a Qualcom Snapdragon S4-ese, amely dupla memóriavezérlő csatornával büszkélkedhet. Mutatkozik még némi eltérés a lapka összetételben is, de a lényeg leginkább az, hogy mindkét modell igen erős lesz, amiben része van még az 1GB-os méretű RAM-nak, illetve a 16, 32 vagy 64 GB-os háttértárnak is. Az új táblagépek – talán már említeni sem kell – az Android rendszer legújabb felületén az 4.0-ás ICS-en futnak.
Az óvatos és egyáltalán nem hivatalos becslések szerint nagyjából 800 dolláros vételáron érkező készülék méreteti tekintve szinte semmiben sem tér el elődjétől, a Prime-tól: 263 x 180,8 x 8,5 mm-es kiterjedéssel és 586 gramm tömeggel büszkélkedhet.

A Transformer Pad 300-as kijelzőfelbontása még a régi 1280 X 800 pixel maradt és képességeit tekintve itt kizárólag a Tegra 3 alapokról beszélhetünk. Emellett itt is található egy 1080p HD-s videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles kamera a hátlapon, azonban az Infinity 2 megapixeles előlapi modulja itt csupán már 1,3 megapixellel képes a képalkotásra, illetve a videokonferenciák lebonyolítására. Mivel a gyártó ezt a típust inkább a fiatalabb rétegnek szánja, 3 különleges színben is elérhetővé teszi majd a Pad 300-at, amelynek pontos megjelenése és ara egyaránt rejtély maradt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés