Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss Galaxy S8 hírek!

SmartPhone

Friss Galaxy S8 hírek!

Lassan mindent tudunk már az új mobilról!

Újabb fotó látott napvilágot a VenturaBeat jóvoltából, illetve kiderült szinte minden fontos információ, a Samsung legújabb zászlóshajójáról!
A kiszivárogtatott fotó alapján biztosra mondhatjuk, hogy a készülékben benne lesz a 3,5 mm-es jack csatlakozó, így nem kell aggódnunk, hogy az előző fülhallgatónk passzolni fog e bele.

image

A beszámolók szerint a kisebbik verzió 5,8, a nagyobbik pedig 6,2 colos QHD szuper AMOLED kijelzővel lesz ellátva. Az előző verzióhoz képest 11%-al gyorsabb lesz, a grafikus feldolgozás pedig 23%-al. Ez természetesen nem maradhat “büntetlenül”, az energiafogyasztása is 20 százalékkal fog növekedni. 3000 és 3500 mAh-s akkumulátorokkal lesznek ellátva, illetve 4 GB RAM segíti majd a gyors reagálást.

64 GB belső tárhelyet kapunk az alapmodellhez, melyet 256-ig bővíthetünk. Továbbá 12 és 8 megapixeles kamerákkal rögzíthetünk majd, melyek közül az első oldali kamera biometrikus azonosításra, és írisz szkennelésre is alkalmas lesz. A fizikai gomb végleg eltűnt az új mobilról, az ujjlenyomat azonosítás a képernyő felületén történik majd.

A készüléket április 21-től lehet megvásárolni, a kisebbiket 799 euróért (kb. 250 ezer HUF), a nagyobbikat pedig 899 euróért (kb. 280 ezer HUF).

Forrás: hvg.hu

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés