Connect with us

technokrata

Ezzel egy pillanat alatt PC-t varázsolhatsz az új iPad-edből!

Tablet

Ezzel egy pillanat alatt PC-t varázsolhatsz az új iPad-edből!

A Logitech a mai napon mutatta be a 9,7 colos iPad Próhoz tervezett, Smart Connectorral ellátott CREATE billentyűzetes tokját.

A CREATE olyan eszköztárat ad a felhasználók kezébe, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy a legtöbbet tudják kihozni iPad Pro készülékeikből. A CREATE egyben biztonságos tok, háttérvilágítással ellátott billentyűzet, és beépített Apple Pencil tartó: mindez pihekönnyű formában. Posztok írása, videók nézegetése, vagy kreatív tervezés közben is hozzásegíti a felhasználókat kreativitásuk és produktivitásuk kiteljesítéséhez.

JPG 300 dpi (RGB)-Create KB 9.7 BTY2 Blue

A CREATE tokot úgy tervezték, hogy kizárólag az Apple új Smart Connectorával működjön, így amikor gépelési pozícióba helyezik, automatikusan bekapcsol és párosítja magát az iPad Próval – nincs szükség Bluetooth párosításra. Emellett, mivel a billentyűzethez az iPad Pro biztosítja az áramot, az eszköz töltésére sem kell többé figyelni.

JPG 300 dpi (RGB)-Create KB 9.7 FOB Black

A külön sorban elhelyezett iOS gyorsgombok segítségével a felhasználó anélkül irányíthat programokat, hogy levenné a kezét a billentyűzetről. Könnyedén elérhető a főmenü, gyorsan kereshetők az iPaden vagy az interneten található file-ok, változatható a kijelző fényereje és irányítható a zenék és videók lejátszása – mindezt egy érintéssel. Emellett, a beépített Apple Pencil tartónak köszönhetően a toll mindig kéznél van, amikor szükség lenne rá.

JPG 300 dpi (RGB)-Create KB 9.7 Front Black

A Logitech különös figyelmet szentelt a színeknek és a borításnak, így a CREATE dizájnos kialakítással nyújt teljes körű védelmet az iPad Pro készülékek számára. Belül a tok egyedi vonalai stabilitást biztosítanak, míg kívülről a sűrű szövésű, prémium minőségű borítás védi a készüléket, ami így ellenáll az ütődéseknek, karcolásoknak és a kiömlő folyadékoknak is.

Elérhetőség

A 9,7 colos iPad Próhoz készített, új CREATE tok a mai naptól kezdve érhető el a Logitech és az Apple üzletiben, 129,99 dolláros ajánlott kiskereskedelmi áron.Szólj hozzá!

További Tablet

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin