Connect with us

technokrata

Agresszív árháborúba kezdett az Archos – Mindenkinek hadat üzent!

Dotkom

Agresszív árháborúba kezdett az Archos – Mindenkinek hadat üzent!

Az Archos bemutatta legújabb táblagépcsaládját, a Titanium sorozatot. A legdrágább négymagos is csak 249 euróba fog kerülni és olyan élményt ígérnek, mint ha iPad-et vennénk.

Az Archos leginkább a budget táblagépeiről híres, mára viszont az olcsóság és a minőség nem feltétlenül van távol egymástól.Így van ez a Titanium család esetében is, melyet a CES-en mutatott be. A család négy tagja négy különböző méretet jelent, 7, 8, 9.7 és 10.1-es méretben jönnek majd az új tabletek, ebből a legizgalmasabb talán az iPad-méretű Titanium 9.7 HD.

archostitanium33

A Titanium család mindegyik tagja kiváló hardvert kínál, melyhez kitűnő árcédulát is kitalált az Archos. Mindegyik tablet kijelzője HD IPS, mindegyikben kétmagos, 1.6 GHz-es Cortex A9-es processzor és egy négymagos Mali 400 MP4 GPU található. Közös jellemző még a Jelly Bean 4.1 Google Play-jel. A gyártó a saját szóhasználatában is csúcskategóriás specifikációt említ agresszív árazással, így ne lepődjünk meg semmint se.

archos titanium

A Titanium 9.7 HD kifejezetten az iPad ellen küldte az Archos a harcmezőre. Nyolc gigabájtos tárhelye mellé 1 GB RAM-ot tettek, a kijelző felbontása 2048×1536 pixel (4:3-as képarány), microSD-vel bővíthető és csak feleannyiba kerül, mint az iPad. Ne felejtsük, mindnek négymagos a processzora.

Archos_Titanium_HD

Az Archos 70 Titaniumot a gyártó 119 eurós áron kínálja Európában, mint az Amazon Kindle Fire ellenfeleként. A nyolchüvelykes Archos 80 Titaniumot az iPad Mini versenytársaként tartja számon a gyártó, de ajánlott ára az EU-ban mindössze 169 euró lesz. A 10.1-es tabletet 199 euróért fogják kínálni, ami 30%-ál olcsóbb, mint a hasonló felépítményű táblagépek ára.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin