Connect with us

technokrata

Ennél jobb ajánlatot biztos nem találsz: Itt az Archos 50d Helium

Kütyük

Ennél jobb ajánlatot biztos nem találsz: Itt az Archos 50d Helium

13 MP-es kamerával, LTE támogatással és a legújabb Androiddal ékezik a 129 dolláros Archos 50d Helium.

Valljuk be, okostelefonokról beszélve nem gyakran halljuk az Archos nevét, azonban nemrég bemutatott új készülékük kiváló választás lehet egyeseknek. A legújabb Androiddal és LTE támogatással érkező 50d Helium mindössze 129 dollár, amiért cserébe egy valóban jó készüléket kapunk.

Ilyen ár mellett ne várjunk villámgyors teljesítményt, de a Qualcomm Snapdragon 410-es, négymagos processzor biztosan kellően teljesít majd 1 GB RAM társaságában. A 16 GB-os belső tárhelyet micro SD kártyával bővíthetjük, és persze a dual DIM kártya támogatása sem maradt ki az eszközből.

A OnePlus One-t idéző külső egy 2100 mAh-s akkut rejt, ami az 5 colos, 720p-s kijelző mögött biztosan nem adja fel majd egykönnyen. Ez a felbontás még nem terheli annyira a processzort, és nem igényel annyi energiát, mint egy Full HD vagy egy QHD, ezért bőven elég ez az akkumulátor méret is.

A fényképekért egy 13 és egy 5 MP-es kameraszenzor felel, ami meglepő egy ilyen készüléknél tudva, hogy a tavalyi LG G3 is hasonló kamerákkal büszkélkedhet (13 és 2,1 MP). A sötétkék és szürke színekben elérhető mobil először az USA-ban lesz megvásárolható, de hamarosan Európában is megjelenik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés