Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is kapható már az olcsó táblagép

Tablet

Itthon is kapható már az olcsó táblagép

A WayteQ xTAB-100-as készülék tudásánál már csak az ára jobb.

Már Magyarországon is elérhető a WayteQxTAB-100 táblagépe, amely a Cortex-A9 processzornak köszönhetően megbízható teljesítményt és kényelmes használatot biztosít. A 10 hüvelykes kapacitív kijelzővel szerelt táblagép az Android 2.3-as, Gingerbread kódnevű operációs rendszert futtatja. A jól ismert Google alkalmazások (GMail levelező, GTalk azonnali üzenetküldő, Naptár, Google kereső) mellett a levelezőkliens, böngésző, illetve videó-, zeneletjászó és képnézegető alkalmazások is előre telepítve megtalálhatók a készüléken.

A WayteQ xTAB-100 rendkívül kedvező ára mellett rendelkezik minden fontos funkcióval és számos bővítési lehetőséggel is. Az OTG szabványt támogató USB csatlakozás segítségével külső meghajtó vagy akár 3G modem is csatlakoztatható. Sztereó, 3.5mm jack csatlakozó és beépített mikrofon is megtalálható a készüléken. A tabletre töltött filmek egy HDMI kábel segítségével megfelelő televízióra csatlakoztatva akár Full HD felbontásban is élvezhetőek. A lithium akkumulátor pedig akár 160 óra készenléti időt biztosít, és videolejátszással akár 4-4.5 működést is lehetővé tesz.

Az 512 MB rendszermemória mellett 4 GB beépített tárhely áll rendelkezésre, ami microSD kártyával tovább bővíthető. Wi-fi-je N-es (150 megabit/s). A Bluetooth csatlakozó kielégíti a V2.1 + EDR class 2 szabvány követelményeit. Ennek köszönhetően akár billentyűzet vagy GPS vevő is csatlakoztatható a készülékhez. A táblagép 10 hüvelykes multi-touch-képes, kapacitív kijelzője 4:3 arányú, és 1024×768 képpontos felbontással rendelkezik.

A WayteQ xTAB-100 már kapható hazánkban ajánlott bruttó 59 900 Ft-os áron.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés