Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Skype iPadre is!

Tablet

Megérkezett a Skype iPadre is!

Megjelent a Skype iPadre optimalizált változata nagyképernyős videóhívással.

A Skype ma bejelentette az új Skype for iPad(1) alkalmazását, amivel 25 millió felhasználó tudja majd kiaknázni a Skype videóhívás lehetőségeit a táblagépén. Az alkalmazás mától elérhető az Apple iTunes App Store-jában, segítségével a felhasználók ingyen(2) kezdeményezhetnek és/vagy fogadhatnak Skype-videóhívásokat iPadjuk és bármilyen más, internetre csatlakoztatott eszköz között, WiFi vagy 3G hálózaton.

A Skype első, iPadra optimalizált alkalmazása több olyan jellemzővel is bír, amit külön erre a platformra fejlesztettek. A Skype for iPad felhasználói kihasználhatják a készülék nagyobb képernyőjét, ami akár VGA minőségű videót (640×480 pixel) is nyújthat 15 képkocka per másodperc képernyőfrissítéssel. Továbbá a Skype for iPad segítségével videótelefonálhatnak a többi Skype-kontaktjukkal, mivel kompatibilis más Skype-alkalmazásokkal, a Skype for iPhone-nal, Skype for Mac-kel, Skype for Windows PC-vel, Skype for Androiddal, a HDTV-ken elérhető Skype-pal és sok másik változattal is.

A Skype for iPad egy feljavított “Contacts” menüvel is kihasználja az iPad nagyobb kijelzőjét, ami ezen a készüléken nagy avatarokkal, hálós szerkezetben jelenik meg. A felhasználók továbbá sokkal könnyebben tudják megtalálni és folytatni a nemrégi beszélgetéseiket és hívásaikat a továbbfejlesztett “History” ablakban.

 

“Észleltük az egyre nagyobb igényt hogy a Skype videóhívása más készülékeken is elérhető legyen, ezért örömünkre szolgál bemutatni az új Skype for iPad alkalmazást” – mondta Neil Stevens, a Skype alelnöke és a termék és marketingrészleg vezérigazgatója. “A Skype for iPad felhasználói a videóhívás legjobb tulajdonságait

kapják: egy személyi számítógép képernyőméretét és egy mobiltelefon hordozhatóságát. Kihasználtuk az iPad nagy kijelzőjét és ennek mentén optimalizáltuk a felhasználói élményt, hogy egyszerűbb legyen navigálni az új, intuitív felületen.”

 

A videóhívás lehetősége mellett a Skype for iPaddal lehetséges két Skype-alkalmazás közti hanghívásokat kezdeményezni és fogadni, üzeneteket és SMS-eket küldeni, valamint telefonálni vonalas-, és mobilszámokra egyaránt, a Skype remek hívásdíjaival.

 

A Skype for iPad a legfrissebb iOS firmware-rel rendelkező iPadokon működik. A kétoldalú videóhívás az iPad 2-n elérhető. Az eredeti iPad felhasználói Skype-alkalmazások közötti hívásoknál alkalmazhatják a videó funkciót, de ugyanúgy használhatják a Skype-ot hívásra és üzenetek küldésére más eszközöket használó Skype-felhasználók felé.

 

Az alkalmazás ingyen elérhető az iTunes App Store-ban

 



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés