Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hibrid táblagép az ASUStól

Tablet

Hibrid táblagép az ASUStól

Megjelent az ASUS Eee Pad Slider, a vállalat legújabb táblagépe, amely Eee Pad Transformer sikerére épít.

A gyöngyfehér és metálbarna színben kapható Eee Pad Slider legfontosabb jellemzői közé tartozik a kicsúsztatható billentyűzet, az új Google Android 3.1-es (Android 3.2-re frissíthető) operációs rendszer, illetve a nagy teljesítményű multimédiás szolgáltatások garmadája. Tábla módban fantasztikus vizuális élményt kínál a 178 fokban nézhető IPS-képernyő és a a külső eszközök csatlakoztatása sem okoz nehézséget a beépített USB-port, a Micro SD kártyaolvasó és mini-HDMI port segítségével. Szétcsúsztatott módban a felhasználók a billentyűzet előnyeit élvezve minden eddiginél gyorsabban írhatnak e-maileket vagy blogposztokat.

Kétmagos NVIDIA Tegra 2 processzorával az ASUS Eee Pad Slider villámgyors – legyen szó webböngészésről, HD-felbontású filmek megnézéséről, zenehallgatásról vagy egyszerre mindezekről. Az eszköz támogatja a HD videolejátszást és a térhatású hangrendszerek használatát, így a felhasználók kényelmesen nézhetik az Eee Pad Sliderről származó tartalmat az otthoni szórakoztató rendszeren.

A ragyogó IPS-panel a különlegesen széles 178 fokos betekintési szöggel és 16:10-es képarányával nem csak páratlan élményt, de a karcálló Corning Gorilla üveg révén védelmet is kínál. A tízujjas többérintéses vezérlés a lehető legtermészetesebb, legkézenfekvőbb élményt nyújtja. Mindezeken túl az előoldali 1,2 megapixeles és a hátoldali 5 megapixeles kamera nem csak videokonferencia-lehetőségeket kínál, de lenyűgöző képek készítésére is módot ad.

Fantasztikus hordozhatóság és hatékonyság egyszerre
Az ASUS Eee Pad Slider beépített kicsúsztatható billentyűzetével a képernyőn megjelenített billentyűköz képest sokkal gyorsabban és kényelmesebben lehet gépelni, így a felhasználók bárhol és bármikor hatékonyan végezhetik tennivalójukat. Az előre telepített Polaris Office 3.0 szoftver professzionális mobilirodai alkalmazás, amellyel nem csak megnézhetők, de szerkeszthetők is az irodai dokumentumok, táblázatok és bemutatófájlok.

Az eszközök közötti zökkenőmentes adatátvitel érdekében az ASUS WebStorage felhő­rend­szere egy éves korlátlan tárolási lehetőséget kínál a felhasználók kedvenc zenéinek, filmjeinek és fényképeinek mentéséhez és megosztásához. 16/32 gigabájtos eMMC bővítőhelyével, USB csatlakozójával, Micro SD kártyaolvasójával és mini-HDMI csatlakozójával az Eee Pad Slider a hatékonyság és szórakoztatás igazi tárháza.

Felhők

A Google táblagépekre tervezett és optimalizált Android 3.1 operációs rendszerével kihasználható az Eee Pad Slider teljes webes funkcionalitása. A gép lehetővé teszi az Adobe Flash használatát, így a felhasználók belemerülhetnek a gazdag vizuális tartalom élvezetébe.

Az ASUS számos egyedi alkalmazással is kényezteti a vásárlókat, ezek közé tartozik a MyNet, a MyCloud és a MyLibrary. A MyNet a digitális adatfolyamokat továbbítja az otthoni hálózati eszközökre, hogy a HD-videókat vagy a zenéket HDTV-ken vagy asztali PC-ken is le lehessen játszani. A MyLibrary egyetlen kényelmesen böngészhető profilba rendezi a letöltött könyveket, magazinokat és újságokat, a MyCloud pedig egy átfogó felhő- (cloud-) megoldás, amely a digitális tartalom (pl. zenék, videók és fényképek) elérhetőségéről gondoskodik. A MyCloud segítségével a felhasználóknak PC vagy Mac-rendszereik távoli elérésére és vezérlésére is lehetősége nyílik, az ezeken futó alkalmazások elérésével kibővítve az Eee Pad Slider lehetőségeit.



Szólj hozzá!

További Tablet

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés