Connect with us

technokrata

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

Az ország egyetlen Dragon Ball Z és One Piece karóráját most bárki megnyerheti

A Dragon Ball Z japán manga animációs sorozatot Magyarországon 1998-99 között, vagyis több mint 20 évvel ezelőtt vetítették.

Kevesebb, mint tíz évvel ezelőtt azonban újra a tévék képernyőjére kerülhetett a magyar rajongók nagy örömére.

A világon szétszórva fellelhető, hét darab sárkánygömböt kereső Son Goku kalandjait világszerte milliók követték figyelemmel. A Casio éppen ezért készített egy különleges, limitált szériás Casio G-Shock karórát, így tisztelegve a sorozat előtt”

– hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

A limitált szériás változat a népszerű GA-110-es modellre épül. Nagy, 3D-s hatású tokja a Dragon Ball merész színeit és dizánját használja. A narancssárga színű tokon és szíjon Dragon Ball illusztrációk és grafikai elemek jelennek meg, beleértve a fő karaktert Son Gokut is. A karóra egyediségét tovább növeli, hogy a számlapon lévő rovátkákat aranyszínű festéssel látták el.

Feltűnik a számlapon a jellegzetes Dragon Ball Z logó is, szintén arany háttérrel, illetve piros betűszínnel. Az óramutatót és a percmutatót körülvevő kör aranysárga színben „világít” a számlapon, megidézve ezzel a Son Goku által használt energia gömböket. A GA-110JD hátlapján pedig az anime sorozat főcímében látható jellegzetes Dragon Ball Z felirat látható. Az exkluzív kiadású karóra díszdobozos csomagolást kapott tovább hangsúlyozva ezzel egyedi, már-már gyűjtői jellegét.

A Casio G-Shock Dragon Ball Z karórából nagyon kevés darab készült. Mivel úgy alakult, hogy hazánk mindössze csak egyetlenegy darabot kapott belőle, ezért úgy döntöttünk, hogy Fortunára bízzuk, kié lesz a különlegesség. Úgy véljük, ez a legigazságosabb megoldás

– hívta fel a figyelmet Nagy Sándor. Az egyetlen magyar piacra szánt GA-110JD karórát tehát bárki megnyerheti idén. Ehhez a rajongóknak nincs más dolguk, mint részt venni a magyar G-Shock Hungary Facebook oldalon futó nyereményjátékban.

Az anime rajongók ugyanakkor idén nemcsak a Dragon Ball Z, hanem egy másik japán anime sorozat, a One Piece témájú karóráért is játszhatnak. Vagyis egy-egy nyertesnek biztosan a karácsonyfája alá kerülhet 1-1 Casio G-Shock anime karóra a Casio magyarországi csapatának jóvoltából.

További SmartWatch

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin