Connect with us

Hirdetés

technokrata

Idén eddig ezek voltak a legnépszerűbb mobilok

mobilok

SmartPhone

Idén eddig ezek voltak a legnépszerűbb mobilok

Idén eddig ezek voltak a legnépszerűbb mobilok

TOP 10 legtöbbet eladott telefon 2021 elején

A Counterpoint kutatóintézet azt vizsgálta, hogy 2021 első három hónapjában mely okostelefonok fogytak a legjobban.

Az első négy helyen Apple készülékek állnak, majd utánuk két Xiaomi modell következik, a Redmi 9A és a Redmi 9, amelyek egyúttal a legnépszerűbb Android rendszerű mobilok.

 

A hetedik helyen a Samsung Galaxy A12 áll, utána pedig egy újabb Xiaomi modell, a Redmi Note 9 foglal helyet a listán. A kilencedik és tizedik helyre pedig a Galaxy A21s és a Galaxy A31 került.

A top 10 legtöbbet eladott okostelefon között tehát négy Apple, három Xiaomi és szintén három Samsung készülék van.

Egy másik lista is készült egyébként, ami nem az eladott darabszámokat, hanem az eladási értéket vizsgálja, tehát itt előnyhöz jutnak a drágább modellek. Ebben az összesítésben az iPhone-ok után a Samsung Galaxy S21 Ultra került előkelő helyre, de szerepel még itt a Galaxy S21, a Huawei Mate 40 Pro és a Galaxy S21 Plus is.

Milyen telefont használjak, ha egy olcsó okostelefont szeretnék?

Egy korábbi cikkünkben ajánlottunk népszerű olcsó okostelefonokat, melyet itt olvashat el. A korábbi cikkünkben ajánlott mobilok mellett természetesen további készülékek is elérhetőek hazánkban. Elsőként azt ajánljuk, hogy nézz körbe egy olyan online áruházban, ahol óriási választékot kínálnak, függetlenül a mobilszolgáltatók éppen aktuális ajánlataitól. Érdemes megnézni egy aktuális okostelefon toplista oldalt egy népszerű, nagy forgalmat bonyolító webáruházban, mert az segíthet eldönteni, hogy ár-érték alapján mely készülékek a legnépszerűbbek. Mi az Alza okostelefon toplista oldalát ajánljuk, mert ott könnyedén megtalálja, hogy mi lehet az aranyközépút, lehet szűrni a listát a legnépszerűbb, legtöbbet eladott, a legdrágább, a legolcsóbb okostelefon termékek vagy a okostelefon vásárlói vélemények alapján is.

Ajánljuk még korábbi cikkünket, az online telefonszámkeresőkről, amivel megtudhatod hogy ki hívott vagy a technokrata.hu okostelefon rovatát és a kütyük rovat legfrissebb híreit.

Forrás: Napidroid

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés