Connect with us

technokrata

A Honor 50 lehet az első mobil Snapdragon 775G lapkával

honor 50

SmartPhone

A Honor 50 lehet az első mobil Snapdragon 775G lapkával

A Honor 50 lehet az első mobil Snapdragon 775G lapkával

Idén márciusban debütált egy vadonatúj Qualcomm lapkakészlet, ami a Snapdragon 780G nevet viseli, és lényegében nem más, mint egy kicsit gyengített Qualcomm Snapdragon 888.

Mostanában arról hallani, hogy ennek a chipsetnek is lesz egy büdzsé változata, ami Snapdragon 775G néven kerülhet bemutatásra. Már az is kiderült, hogy mely készülék burkolata alatt teljesíthet elsőként szolgálatot, a friss információk szerint a Honor 50 széria alapmodellje részesülhet ebben a megtiszteltetésben.

A hírek forrása egy kínai szivárogtató, aki korábban már bizonyította megbízhatóságát. Digital Chat Station úgy tudja, az SM7325 kódnevű Qualcomm Snapdragon 775G-t elsőként a Honor 50 készülékek esetében fogják alkalmazni, ezek közül is az alapmodell lesz az, amelynek a belsejében ez a bizonyos chipset a számításokat végzi.

A Honor 50 sorozat ha minden igaz összesen három készülékkel fog debütálni, a legolcsóbb tag tehát a szóban forgó lapkakészlettel, a másik két modell, vagyis a Honor 50 Pro és a Pro+ pedig Qualcomm Snapdragon 888 chippel kerül majd a boltok polcaira.

Egyelőre nem tudni, hogy a független Honor első valóban csúcskategóriás készülékei mikor kerülhetnek bemutatásra, de az eddigiek alapján júniusi leleplezésre, valamint egy júliusban kezdődő forgalmazásra számítunk. Addigra már jobban megoldott lesz a telefonok gyártásához elengedhetetlen felvezetők biztosítása.

A Honor és az amerikai Qualcomm együttműködése azt jelentheti, hogy a Honor 50 mobilok fedélzetére visszatérnek a Google Szolgáltatások. Ha ez így lesz, az sokban segíthet a most már független gyártó számára, hogy újra bekerüljön a telefonos üzletág élvonalába, miután abból kiestek a Huawei és az amerikai kormányzat háborúja miatt. A Honor 50 mobilokról már hallottunk egyet és mást, példának okáért a Honor 50 Pro+ egy valódi csúcsragadozó lesz a korábbi hírek alapján.

Forrás: techlabor.hu

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu