Connect with us

technokrata

Díjat kapott az Epson címkenyomtatója és szuperközeli projektora

Dotkom

Díjat kapott az Epson címkenyomtatója és szuperközeli projektora

Az Epson két termékét is kitüntették a japán Good Desing Award 2012 díjjal.

A TM-T88V-DT intelligens címkenyomtatót könnyű kezelhetősége, kereskedelmi környezetbe illő formatervezése valamint a két funkciót egyesítő, hatékonyságot és pontosságot tükröző kialakítása tette érdemessé a díjra. Az EB-480/485W szuperközeli vetítők könnyen és szabadon alkalmazhatók sokféle felületen, akár fehérre festett falon, akár filctollal írható, mágneses táblán; és sokféle területen, akár iskolában, akár munkában, sőt még akár a szabadban is, mivel a készülékek vízállóak.

 

TM-T88V-DT integrált számlanyomtató és terminál

A TM-T88V-DT kifejezetten webalapú környezetbe készült, és ideálisan alkalmazható a felhőalapú szolgáltatásokat használó kiskereskedőknél. A TM-T88V-DT interneten keresztül, további illesztőprogramok nélkül képes vezérelni olyan perifériákat, mint a szkennerek, kijelzők és pénztárfiókok. A készülék ePOS technológiája biztosítja a teljesen mobil POS megoldások kiépítésének lehetőségét. Így például az értékesítők táblagépeket, okostelefonokat és egyéb mobil eszközöket használhatnak az értékesítési folyamat hatékonyságának javítására, az ügyfelek pedig használhatják saját mobilkészülékeiket is a rendelések leadásához.

A POS alkalmazások és adatbázisok biztonsági mentésére kiválóan használható a TM-T88V-DT helyi adattárolója, így az értékesítés akkor sem áll le, ha probléma adódik a hálózattal.

A helytakarékos, elegáns, kompakt kialakítású TM-T88V-DT fehér vagy fekete színben kapható, illeszkedve a korszerű mobilkészülékekhez.

 

EB-480/485W szuperközeli projektorok

A 3000 lumen fényerejű, ultrarövid vetítési távolságú projektorokkal szélesvásznú, akár 524 cm átmérőjű kép vetíthető közelről is. A projektorok egyszerűen telepíthetők, és beállíthatók: a vízszintes trapézkorrekciónak köszönhetően a kép könnyedén igazítható, a „plug and play” USB-funkciónak köszönhetően az USB-eszköz csatlakoztatását követően a projektor máris kész a kivetítésre, PC használata nélkül is. Egyes modellek esetében a beépített 16W teljesítményű hangszóróval külső audioeszköz csatlakoztatása nélkül is kiváló minőségben hallhatók a kivetített filmek.

A 3LCD-technológiánknak köszönhetően nappali fény mellett is egyaránt élénk, természetes színeket és mély feketéket jelenítenek meg a készülékek, a HDMI-bemeneten keresztül pedig a nagyfelbontású tartalmak is maximális tisztaságúak maradnak.

A 4000 órás lámpaélettartamnak és az 5000 órás filter-élettartamnak köszönhetően az EB-480T/485WT projektorok üzemeltetési költségei alacsonyan tarthatók.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin