Connect with us

technokrata

Teszt: LCD-s autós kihangosító

egyéb kütyük

Teszt: LCD-s autós kihangosító

A Gigatel legfrissebb kihangosító terméke nem csak hangot képes kiadni magából, hanem némi vizuális információval is szolgál a számunkra.

A Cellular Line LCD Car Kit egyik legfontosabb előnye, hogy használatával nincs szükség arra, hogy egy szakműhelyben kihangosítót szereljenek az autónkba. Ehelyett mindössze annyit kell tennünk, hogy a készülék hátuljára felrögzítünk egy kis klipszet, melynek segítségével aztán egyetlen laza mozdulattal a napellenzőre applikálhatjuk a készséget.

A mintegy 125x55x22 milliméteres, vagyis egy nagyobb mobilhoz hasonló méretekkel rendelkező kihangosító fedlapját egyrészt egy méretes hangszóró, másrészt pedig egy kijelző és a hozzá tartozó kezelőszervek uralják. Az LCD feletti három gomb közül kettővel lehet állítani a hangerőt, a harmadik pedig egy multifunkciós híváskezelő gomb. Lehajtott napellenző esetén alaphelyzetben csukva van az LCD, ha pedig felhajtjuk a napellenzőt, érdemes lehajtani a kijelzőt, hogy ilyenkor is látni lehessen a rajta megjelenő információkat.

A könnyen kivehető, 650 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor lemerült állapotból mintegy 3 óra alatt tölthető fel teljesen a miniUSB csatin keresztül, és optimális esetben 600 órás készenlétet, illetve 10 órás beszélgetési időt képes biztosítani a számunkra. Párosításhoz 1 méteres távolságon belül kell lennie a Bluetooth-képes mobilunknak, aztán pedig jöhet a szokásos négynullás kódmegadás.

Ahhoz, hogy a szivargyújtóval együtt szállított LCD Car Kit ki tudja jelezni a hívófél nevét, a készülék belső memóriájába át kell tölteni a telefonunk névjegyzékét, ami néhány gombnyomás segítségével megoldható. A DSP chipnek köszönhetően a beszélgetések jó hangminőségűek, visszhang mentesek, és itt jegyzendő meg, hogy a gyártó nem csak autós, hanem irodai használatra is bátran ajánlja újdonságát.Szólj hozzá!

További egyéb kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

lush

Dotkom

Lelép a social-media felületekről a Lush

2021. november 24. szerda
oracle

Dotkom

Az Oracle megelőzte a Google-t

2021. november 23. kedd
edge
facebook

Dotkom

Jobban rendezhetjük hírfolyamunkat a Facebookon

2021. november 21. vasárnap
winamp

Műszaki-Magazin.hu