Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Cannes-i Filmfesztiválon debütálnak a HP új prémium cuccai

Laptop

A Cannes-i Filmfesztiválon debütálnak a HP új prémium cuccai

A páratlan teljesítménnyel és kifogástalan formatervezéssel érkező várva várt készülékek révén a digitális alkotók és történetmesélők ki tudják tágítani a művészet határait

A HP Inc. idén immár tizennegyedik éve vesz részt a Cannes-i Filmfesztiválon. A gyártó ennek ellenére sem pihen, és nem elégszik meg a filmgyártás terén 75 éves múltra visszatekintő gazdag örökségével: 2017-ben is olyan készülékeket mutat be az eseményen, amelyek újraértelmezik azt, ahogy az emberek terveznek, együttműködnek és alkotnak.  A díjnyertes munkaállomásokat és a filmipart inspiráló kijelzőket gyártó HP új, premium Spectre x2 portfóliója, valamint ENVY x360 és ENVY laptopjai olyan teljesítményt, dizájnt és innovációt kínálnak a felhasználóknak, amelyek képessé teszik korunk digitális alkotóit, hogy eddig sohasem látott módon inspirálják a világot.

 envy-13-3_4_10_0358

„A Cannes-i Filmfesztiválon a világ legnagyszerűbb filmkészítői és művészei gyűlnek össze, hogy bemutassák a történetmesélés különleges módjait. Stílusos, új, prémium termékeink azzal a céllal készültek, hogy általuk szabadjára engedhessük a bennünk rejlő kreativitást”

mondta el Ron Coughlin, a HP Inc. Személyi számítógépes rendszerek üzeltágának elnöke.

“A most bejelentett Spectre és ENVY személyi számítógép termékcsaládunk inspirálja a képzeletet és lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy újra felfedezzenek és alkossanak.”

A vállalat Spectre és ENVY személyi számítógépeinek minden jellemzője feszegeti a kreativitás határait és új lehetőségeket tár fel, megerősítve a HP vezető szerepét az újraalkotás terén. A merész mérnöki megoldások és formabontó dizájn ötletek garantáltan örömére szolgálnak majd annak a generációnak, amely az önkifejezés vásznaként tekint a technológiára. A Spectre x2, a HP első luxus lecsatolható billentyűzetes laptopja, amely kifejezetten a Windows Ink munkaterülethez készült, a rendkívül precíz tollhasználat élményét nyújtja, melyet a művészközösség tagjai is véleményeztek, így garantáltan lenyűgözi majd a digitális alkotókat is. Az új  ENVY x360 és ENVY laptopok kimagasló teljesítményt kínálnak, ezzel arra ösztönzik a felhasználókat, hogy új szintre emeljék a munka, az alkotás és a játék fogalmát anélkül, hogy a stílus vagy a funkciók tekintetében kompromisszumot kellene kötniük.

„Nagyon meglepődtem, hogy a HP legújabb technológiai innovációi valóban arra ösztönöztek, hogy újragondoljam a saját kretív alkotói folyamataimat és a HP eszközein való alkotással – így az emberi érzelmek és az energiák újszerű vizuális megjelenítésével – új felületeket fedezzek fel a művészetem számára. Ennek eredményeként lehetőségem nyílt, hogy egy olyan mélyebb, kollektív narratívába vonjam be az embereket, amelyről eddig nem is tudtam, hogy létezik”

mondta el Jordan Nickel (POSE), kortárs festő és látnok.

„Nagyszerű tapasztalat volt együtt dolgozni a HP-val a Cannes-ban debütáló, izgalmas projekten, hiszen ezáltal továbbra is képes leszek progresszív módon alkotni.

 

A HP Spectre x2 egyetlen prémium, lecsatolható billentyűzetes számítógépben egyesíti a hetedik generációs Intel® Core™ processzor teljesítményét, a rozsdamentes acél pántok tartósságát és a Windows Ink-munkafelületen való alkotás lehetőségét.

spectrex2_coreset_frontleft_stylus_premium

  • Precíz rajzolás bármely üzemmódban: A Windows Ink által hitelesített toll nyomásérzékelős, így a fejlődő művészek és alkotók művészi effektek széles választékából válogathatnak, a különböző vonalvastagságoktól kezdve a kifinomult árnyékoláson át a színezésig. Emellett az U alakú, rozsdamentes acélból készült, akár 165 fokos dőlésszöget biztosító állvány tökéletesen illeszkedik bármely életstílushoz és alkotási szöghöz, miközben kivételes tartósságot biztosít a mindennapi használat során.
  • Prémium anyagokkal megerősített kialakítás: A kifinomult dizájn érdekében a készülék minden íve és kontúrja tartós, erről a CNC megmunkált alumínium váz, a sötét hamuezüst színezés, illetve a réz színű támaszték gondoskodik.
  • Fényes, erős kijelző: A ragyogó 12,3 colos, átlós 3K2K (3000×2000) kijelző 6 millió pixel megjelenítésére képes, így új szintre emeli a HD szórakoztatás élményét, és eltérő fényviszonyok között is használható, jobb olvashatóságot és láthatóságot biztosítva a fotósok és grafikusok számára.
  • Strapabíró, lecsatolható billentyűzet: A nagyméretű, érzékeny üveg touchpaddel felszerelt billenytűzet az erős mágnesességnek köszönhetően bármely üzemmódban a helyén marad.
  • Nagy felbontású kamerák: A készülék egy 13 megapixeles hátlapi, egy 5 megapixeles WDR széles látószögű előlapi és a Windows Hello biometrikus azonosításához használható IR kamerával érkezik.
  • Hosszú akkumulátor-élettartam HP gyorstöltéssel: A szórakozás és hatékonyság garantált az akár több mint 8 órás üzemidőt bíró akkumulátornak, valamint a HP Gyorstöltés funkciójának köszönhetően, amellyel az akkumulátor akár 30 perc alatt 0 százalékról 50 százalékra tölthető.

 

A HP ENVY 13 Laptoppal újraértelmeződik az útközbeni munkavégzés, miközben az ENVY 17 Laptop asztali környezethez hasonló teljesítményt kínál és vászonként szolgál az alkotó számára, bárhol is érje az ihlet.

envy13-3_silk_gold_coreset_front_left

  • A vörös szőnyegre illő kialakítás: A természetes ezüst és selyemfényű arany színben elérhető tartós fém váz és a karcsú, forgó pánt lehetővé teszi, hogy a ventilátor könnyebben keringesse a levegőt, miközben kényelmesebb gépelési élményt is biztosít.
  • Határtalan kreativitás: A több mint 8 millió pixel megjelenítésére képes UHD kijelző, a rejtett erősítőkkel felszerelt négyes hangszóró és a nagy látószögű HD WDR kamera gondoskodik arról, hogy az alkotás és a szórakozás igazán zökkenőmentes folyamat legyen.
  • Biztonságos tartalom: A HP Envy 13-ba épített, ujjlenyomat-olvasóval felszerelt, opcionálisan használható HP Secure Pad és a Windows Hello kényelmes biztonsági funkciókat kínál és egyben bitosíték arra, hogy a legújabb inspirációnk nagyobb biztonságban lesz.
  • Teljesítmény, amely többre ösztönöz: A legfrissebb Intel® Core™-i3, Intel® Core™-i5 és Intel® Core™-i7 processzorok segítségével a többfeladatos munkavégzés könnyebbé válik, míg az NVIDIA® opcionálisan választható grafikus kártyái nagyobb felbontást, jobb válaszarányt és színmegjelenést tesznek lehetővé a képernyőn a fótókat és videókat szerkesztő felhasználók számára.

 

Az HP ENVY x 360 15.6” hibrid laptopot úgy tervezték újra, hogy ötvözze a laptop és a tablet technológiáját és sokoldalúságát.

envyx36015-6_coreset_silver_tablet_mode_stylus_win10

  • Átalakítható dizájn, lekerekített ívek: Az ívelt kijelző, az unibody alumínium váz, és az akadálytalanul forgó pántok bármely üzemmódban és színvariációban biztosítják a minőséget és a tartósságot. Az Intel processzorokkal felszerelt változatok természetes ezüst, míg az AMD processzoros változatok sötét hamuezüst színvariációban érhetők el.
  • Egy kijelző, amely készen áll a rajzolásra és a streamelésre: A Windows Ink tanusítvány1 a kimagaslóan precíz N-tig stylus-szal bármely felhasználó számára olyan egyszerűvé teszi a jegyzetelést és a dokumentumok megjelölésést, ahogy egy toll siklik a papíron. Az UHD IPS kijelző 8 millió pixelt jelenít meg a videónézés és az aprólékos szerkesztési feladatok során.
  • Felturbózott hatékonyság: A bizonyított teljesítmény és választási lehetőség azt jelenti, hogy a felhasználók az Intel® Core™-i5, Intel® Core™-i-7, AMD A9, valamint A12 processzoroknak7,8 köszönhetően hatékonyan végezhetnek párhuzamos feladatokat, míg az akár 16GB-es DDR4 memóriával való konfigurálhatóság lehetővé teszi a végtelen számú alkalmazás zökkenőmentes futtatását.

 

A Spectre és az Envy árazása és elérhetőségei

  • A HP Spectre x2 júniustól a kiválasztott európai, közel-keleti és afrikai piacokon lesz elérhető 1,599 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY x360 15 júniusban érkezik az európai, közel-keleti és afrikai piacokra, az Intel processzorral felszerelt változat 899 eurós, míg a AMD processzoros verzió 749 eurós ajánlott fogyaztói áron kerül a boltokba.
  • A HP ENVY 13 ugyancsak júniusban kerül az európai, közel-keleti és afrikai piacokra 899 eurós kezdőáron.
  • A HP ENVY 17 Laptop 1,099 eurós áron érkezik Európába, a Közel-Keletre és Afrikába ez év júniusában.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés