Connect with us

technokrata

Írni is lehet a Lenovo új laptopjának billentyűzetére!

Laptop

Írni is lehet a Lenovo új laptopjának billentyűzetére!

Megérkezett a Yoga Book.

Nem akármilyen táblagép-laptop hibridet leplezett le a Lenovo. A kínai vállalat Yoga Book névre keresztelt újdonsága ugyanis olyan, egyedi billentyűzettel rendelkezik, amely egyaránt használható szövegbevitelre és rajzolásra is, köszönhetően az érintésérzékeny felületének. A mérnökök úgy alkották meg a Halo Keyboard-nak keresztelt újdonságot, hogy a hozzá tartozó szoftverek segítségével képes legyen helyesírásellenőrzésre és prediktív szövegbevitelre.

yogabooklenovo

A 10,2 colos Full HD felbontású kijelzővel érkező táblagép-laptop hibrid burkolata alatt az Intel Atom x5 processzora,  4GB of RAM illetve 64GB memória foglal helyet. A 9,6 mm vékony, 680 gramm súlyú modell egy, a Wacom által fejlesztett stylus-szal kerül forgalomba, az egység különlegessége, hogy nem igényel töltést. Ettől függetlenül azért támogatja az EMR pen technológiát, amelynek köszönhetően 2048 féle nyomáserősséget és 100 fokos döntést érzékel.

yogabooklenovo2

Érdekesség, hogy a Lenovo két verzióban dobja piacra a Yoga Bookot, ugyanis lesz Windows-zal és Androiddal felszerelt variáns is, előbbiért 599 eurót (185 ezer forint), míg utóbbiért 499 eurót (154 ezer forint) kérnek majd.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin