Connect with us

technokrata

Ezzel a géppel kavarná fel a piacot az Apple?

Laptop

Ezzel a géppel kavarná fel a piacot az Apple?

Kiszivárgott képeken láthatjuk az új MacBook Pro-t.

Már hosszú ideje pletykálják, hogy az Apple idén alaposan felfrissíti a MacBook Pro családot. Ez időszerű is lenne, hiszen a jelenlegi típus 2012-ben jelent meg, azóta csak a legfontosabb komponenseket (processzor, SSD) frissítették, a képernyő és a burkolat is érintetlen maradt. Ennek hamarosan vége, hiszen a népszerű informátor, Ming-Chi Kuo szerint ősszel megérkezhet az új sorozat, még vékonyabb kialakítással, erősebb hardverrel és USB-C csatlakozókkal.

macbookpro1

Ezen túl még újfajta billentyűzet is megjelenhet az idei MacBook Pro sorozaton, a felső sorban ugyanis az eddig megismert funkcióbillentyűk helyett egy érintésérzékeny OLED megjelenítő foglalna helyet. Ezen szabadon változtathatóak lennének a tartalmak, így alkalmazásról alkalmazásra más-más funkciókat érhetnénk el.

macbookpro2

Kuo információival vágnak egybe a most napvilágra került fotók is. A Cult of Mac által megszerzett képeken  az új MacBook Pro készülékháza látható és pontosan azokat a részleteket tartalmazza, amiket fentebb felsoroltunk. Az biztos, hogy az, hogy kizárólag USB-C foglalat van az eszközön, sokaknak nem nyeri majd el a tetszését, ennek ellenére várhatóan nagy sikerre számíthat egy, a jelenleginél vékonyabb és erősebb MacBook Pro.

 Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin