Connect with us

technokrata

Szakított az átlagossal a Lenovo, minden eszközükben van valami érdekes

Laptop

Szakított az átlagossal a Lenovo, minden eszközükben van valami érdekes

A mai napon a Mobile World Congress rendezvényen a Lenovo bemutatott két új fogyasztói Windows 10-számítógépet, a YOGA 710 és 510 átalakítható laptopokat, valamint az ideapad MIIX 310 kettő az egyben leválasztható tabletet.

Lenovo YOGA 710 11-inch_laptop_silver

YOGA 710

A 11 hüvelykes kijelzővel ellátott új YOGA 710 az utazók és a mobil munkavállalók választása lehet. A 14 hüvelykes változat esetében egy hatodik generációs Intel Core™ i7 processzorral, míg a kisebb 11 hüvelykes modell esetében a Core m5-ig terjedő lapkaválasztékkal ellátott YOGA 710 a Windows 10 operációs rendszert futtatja, s az egyik legerősebb és legkönnyebben hordozható átalakítható laptop jelenleg a piacon. Csupán 1,04 kilogrammos tömegének, kompakt méretének és tabletté való átalakíthatóságának köszönhetően ideális választás azok számára, akik minél kevesebb dolgot szeretnek magukkal hordani. A YOGA 710 négyféle üzemmódban használható: egyszerűen lehet gépelni laptop módban, prezentálni állvány módban, videókat nézegetni sátor módban és böngészni tablet módban. A nagyobbik, 14 hüvelykes testvér azok számára ideális, akik stabilabb Wi-Fi összeköttetésre vágynak, amit egy innovatív antenna forgópánt valósít meg. A 14 hüvelykes változat 256 GB-ig terjedő kapacitású SSD meghajtóval érkezik, amely biztosítja a filmek, képek és fájlok gyors elérését külső merevlemez igénybevétele nélkül. A készülék teljesítménye az opcionálisan rendelhető, következő generációs NVIDIA GeForce grafikus rendszerrel növelhető.

Mindkét tetszetősen vékony és könnyű modell 8 óráig terjedő akkumulátor üzemidőt kínál – ez 14 százalékkal több, mint korábban –, így egy hosszú film megtekintése után még mindig marad energia pár óra munkára. A FHD (1920×1080 képpontos) felbontású kijelző élesebbé varázsol mindent, a filmektől kezdve a fotókon és játékokon át a videó chatig. Sőt, a gazdag, erőteljes hangot szolgáltató Dolby Audio Premium tovább fokozza a szórakozás élményét azáltal, hogy a hangzás dinamikusan szabályozásával házimozi minőségű virtuális surround környezetet hoz létre.

 Lenovo YOGA 510 14-inch_black

YOGA 510

Az új, stílusos tervezésnek, a könnyebb kivitelnek és a több mint 50 százalékkal hosszabb akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően az új YOGA 510 akár 8,5 órán keresztül használható újratöltés nélkül, így a felhasználókat megszabadítja a konnektor kötöttségétől. Hasonlóan a YOGA 710-hez, az új YOGA 510 is zökkenőmentesen átkapcsolható a laptop, állvány sátor és tablet módok között. A csupán 1,75 (14 hüvelykes modell), illetve 2,08 kilós (15 hüvelykes modell), minden korábbinál könnyebb új dizájn egyedülálló kivitelű kéztámasszal rendelkezik. A 6. generációs Intel Core i7 processzorokig terjedő lapkaválasztékkal és a választható AMD Radeon R7 M460 2GB GFX grafikus rendszerrel ellátott YOGA 510 komoly teljesítményt nyújt a munkához és a multitaskinghoz.

Lenovo ideapad MIIX 310 2-in-1 detachable tablet_keyboard

MIIX 310

A mindössze 580 gramm tömegű, sokoldalú, kettő az egyben leválasztható ideapad MIIX 310 tablet opcionális 4G LTE kapcsolódási lehetőséggel érkezik.. A 10 hüvelykes tablet az egyik legalacsonyabb árú készülék, amely egy eszközben egyesíti a tabletet és a PC-t. Sőt, sok riválisától eltérően leválasztható billentyűzettel rendelkezik. Az ideapad MIIX 310 a korábbinál hosszabb, 10 óráig terjedő akkumulátor-üzemidőt és választható FHD kijelzőt kínál. A 64 GB-ig terjedő kapacitású eMMC tárolóval és 4 GB-ig terjedő méretű DDR3R memóriával ellátott eszköz használói a korábbinál akár kétszer annyi memóriát élvezhetnek a gyorsabb böngészéshez és a gördülékenyebb multitaskinghoz. És az ideapad MIIX 310-en futó Cortana és Lenovo REACHit révén a felhasználók természetesebb és kontextuálisabb módon találhatják meg dokumentumaikat, fotóikat, zenéiket, videóikat és más tartalmaikat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin