Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly és kreatív – Új tabletté alakítható laptop a Sonytól

Laptop

Komoly és kreatív – Új tabletté alakítható laptop a Sonytól

Táblagépként is használhatjuk a japán vállalat legújabb notebookját.

A VAIO Fit multi-flip™ egyedülálló technológiájának köszönhetően egyetlen másodperc alatt válik laptopból tabletté. Az új modell az éjjeleken át tartó komoly munkához ugyanúgy tökéletes társ, mint a játékhoz vagy kreatív projektjeink megvalósításához.

A hatékonyság és a szórakoztatás kompromisszummentes harmóniája jellemzi a Sony új, egy mozdulattal tabletté alakítható laptopját. A legújabb generációs Intel Core processzorral ellátott VAIO Fit multi-flip-en a Triluminos kijelző és Full HD1 érintőképernyő biztosítja az egyedülálló képminőséget, a rajta futó Windows 8 pedig a mindennapokhoz elengedhetetlen hatékonyságot és megbízhatóságot.

A tableten található Exmor R™ kamerával (a VAIO Fit 13A esetében) és a digitalizált tollal könnyedén egyedivé tehetjük fotóinkat és dokumentumainkat. A képernyő hátrabillentésével egy mozdulattal bemutató módba állíthatjuk a VAIO Fit multi-flip™-et, az Over Full HD funkcióval pedig extra nagy, 2880×1620-asfelbontásban nézhetjük meg a kiválasztott tartalmat

Az NVIDIA grafikus kártyának és az NVIDIA Optimus technológiának (kizárólag a VAIO Fit 15A-n) köszönhetően a VAIO Fit multi-flip™ egyedülállóan élethű film- és játékélményt nyújt. Az egész éjjelen át tartó munkában vagy játékban az érzékeny, háttérvilágítással rendelkező billentyűzet és az erős akkumulátor is segítségünkre válik.

13Fall_VAIO_Fit_13A_Group-all-mode01_S_startscreen-6row-1200

A Triluminos technológiával ellátott Full HD1 kijelző alapját a Sony BRAVIA TV X-Reality technológiája adja, így garantált, hogy a színek gazdag és természetes árnyalatait láthatjuk viszont élethű részletességgel.

A 8 megapixeles kamera még gyenge fényben is tiszta, részlet gazdag felvételeket készít. Az egyedülálló CamScanner alkalmazás automatikus él-észlelő és trapéz korrekció funkciói segítségével egyszerűen retusálhatjuk fotóinkat. A digitalizáló tollal és a „VAIO papírral” kézzel írt megjegyzéseket, rajzokat készíthetünk, amiket könnyedén feltöltve a felhőszolgáltatásba rögtön meg is oszthatunk másokkal.

Az Imagination Studio VAIO Edition és a könnyen használható Sony AV kreatív szoftver segítségével mindenki szabadon engedheti a benne rejlő művészt: profi effektekkel javíthatók a családi videók, sőt zeneszámokat is készíthetünk.

Zenehallgatásnál garantált a tartalomra szabott tiszta hanghatás: ClearAudio+ mód négy különböző beállítási lehetőséget kínál, de az equalizerrel manuálisan is kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb hangzást.

NFC kompatibilis hangszórókhoz, fejhallgatókhoz egyetlen érintéssel csatlakoztathatjuk a VAIO Fit multi-flip-et, és a vezeték nélküli kiegészítőkön keresztül könnyedén oszthatjuk meg  a zenénket másokkal.

A VAIO Fit multi-flip™, 33,7cm (13.3″), 35,5cm (14.0″), valamint 39,5cm (15.5 “) méretben 2013 novemberében kerül a magyarországi üzletekbe.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés