Connect with us

technokrata

Újabb sikeres SAP-SUSE együttműködés

Dotkom

Újabb sikeres SAP-SUSE együttműködés

A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension 11 Service Pack 2 megszerezte az SAP NetWeaver platformmal történő integrációhoz szükséges tanúsítványt.

Az „SAP NetWeaver High Availability Cluster (NW-HA-CLU) 730” nevű SAP tanúsítási eljárás egy referencia-architektúra létrehozásával segíti az SAP megoldások magas rendelkezésre állási forgatókönyveinek hatékonyabb bevezetését. A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension segít növelni az informatikai szolgáltatások rendelkezésre állását. A nyílt forráskódú fürtépítési technológiákból álló integrált programcsomag magas rendelkezésre állású fizikai és virtuális Linux fürtök telepítését teszi lehetővé. A csomag a SUSE Linux Enterprise Server rendszerrel együtt fenntartja a munka folyamatosságát, védi az adatok integritását, és csökkenti a kritikus üzleti szolgáltatások nem tervezett állásidejét.

A SUSE és az SAP által közösen létrehozott referenciakombináció nagyobb sebességet, megbízhatóságot és rugalmasságot kínál az ügyfeleknek. Felgyorsítja a projektek bevezetését, és leegyszerűsíti a kivitelezésüket, így lerövidíti a megtérülési időt. Emellett technikailag összehangolja a SUSE és az SAP megoldásokat, így azok megbízhatóbban működnek, és a két szervezet hatékonyabban tud támogatást nyújtani az együttműködő termékek mellé.

Az SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) az NW-HA-CLU 730 integrációs eljárással végezte el a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension 11 SP2 tanúsítását a Linux x86_64 platformhoz. A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension a SUSE Linux Enterprise Server 11 SP2 for SAP Applications rendszer része. A magas rendelkezésre állást biztosító kiterjesztés segítségével az ügyfelek csökkenthetik a váratlan leállások hosszát, valamint folyamatos hozzáférést kapnak a kulcsfontosságú alkalmazásokhoz és adatokhoz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin