Connect with us

technokrata

A Samsung Találkozási Pontot adományozott Győr városának

Dotkom

A Samsung Találkozási Pontot adományozott Győr városának

A Samsung a győri Városházával szemközti Megyeház téren ma hivatalosan átadta az új Találkozási Pontot, amely egy érintőképernyős terminálból és egy Wi-Fi Hotspotból áll.

A Győr szívében létrehozott Samsung Találkozási Pontot a Samsung Electronics Magyar Zrt. adományozta a városnak, értéke 12 millió forint. Ahogy a Samsung az elektronikában képviseli a magas minőséget, úgy Győr az egyik legdinamikusabban fejlődő város hazánkban. A cég és Győr is az innováció jelképe a maga területén, ezért nem véletlen, hogy a Samsung a kisalföldi megyeszékhelyet választotta helyszínként az információs pont felállítására.

Az alumínium borítású, 1,5 m2 alapterületű, fedett SMART kioszk érintőképernyőjén keresztül az érdeklődők elérhetik Győr város honlapját, ahol például a városi programokról, kulturális- és sporteseményekről, a legfrissebb hírekről értesülhetnek. Emellett a Telenor Magyarország Zrt. jóvoltából a Találkozási Pont ingyenes Wi-Fi hotspotként is szolgál, így az arra alkalmas mobilkészülékkel rendelkezők csatlakozhatnak a szélessávú vezeték nélküli hálózatra, és még akár be is jelentkezhetnek, például a Facebook-on vagy a Foursquare-en keresztül. Amikor éppen nem használják az érintőképernyőt, győri eseményekről készült fotókat, videókat láthatnak az arra járók.

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin