Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Ford és az Intel használni fogja a Windows következő verzióját

Laptop

A Ford és az Intel használni fogja a Windows következő verzióját

A Ford, a Continental Airlines, a Starwood Hotels és az Intel használni fogja a Windows 7 operációs rendszert, ami segíthet népszerűsíteni a szoftvert az üzleti ügyfelek körében.

A Ford, a Continental Airlines, a Starwood Hotels és az Intel dolgozói a megjelenés előtt kipróbálhatták a Windows 7 operációs rendszert, és a többségüknek elnyerte a tetszését a program. 

A Starwood hét szállodájában telepítette az új Windows-t az érintőképernyős számítógépeire. A terminálokat, melyek segítségével a szállóvendégek megnézhették az emailjeiket, digitális képeslapokat küldhettek vagy ételeket és italokat rendelhettek a szállodák halljának egy külön erre a célra kialakított részén helyezték el.

A Ford az üzemeinek a számítástechnikai eszközeit fejleszti és ennek a keretében váltott az új operációs rendszerre, az Intel pedig annak ellenére, hogy a Windows előző verziója iránt nem mutatott különösebb érdeklődést, ötszáz munkatársa segítségével próbálta ki az új rendszert.

A Microsoft arról számolt be, hogy mind a négy, a szoftvert kipróbáló cégnek tetszett az új operációs rendszer, és rendelni fognak belőle, ami segíthet népszerűsíteni a programot az üzleti ügyfelek körében. A redmondi cégnek azért is rendkívül fontos az üzleti ügyfelek megnyerése, mert a Windows Vista operációs rendszerüket csak a cégek elenyésző része használta.

A Goldman Sachs felmérése szerint a vállalatok 24 százaléka tervezi, hogy egy-másfél éven belül lecseréli a számítógépein használt operációs rendszert a Windows következő verziójára, 67 százaléka pedig egy későbbi időpontban szintén váltást tervez, ami azt jelzi, hogy sikeresebb lehet az üzleti ügyfelek körében a Windows 7, mint a Vista volt, írja a Bloomberg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés