Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP-alkalmazásokhoz optimalizált Linux-platformot mutatott be a Novell

Laptop

SAP-alkalmazásokhoz optimalizált Linux-platformot mutatott be a Novell

Hetek helyett órák alatt telepíthető.

Iparági támogatás
A SUSE Enterprise Linux Server több független szoftvergyártó (ISV) alkalmazásához rendelkezik minősítéssel és támogatással, mint bármelyik másik vállalati Linux-szoftverplatform – olvasható a Novell közleményében. A SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications révén a független szoftverszállítók olyan megoldásokat kínálhatnak, amelyek az SAP összes informatikai szolgáltatására optimalizáltak, így a többi Linux-szállítóhoz képest sokkal alacsonyabb áron kínálhatnak egyedi szolgáltatásokat az ügyfeleknek. n
 

Az SAP-alkalmazásokhoz kiadott SUSE Linux Enterprise Server – egyedüli Linux-disztribúcióként – támogatja az összes kulcsfontosságú SAP-megoldást, a hardver- és szoftverkészülékeket is beleértve. A Novell megoldása integrált és automatikus telepítési folyamatokat kínál, támogatja a nagy, memóriában futó adatbázisokat, külön SAP-frissítési csatornával rendelkezik, emellett nagy rendelkezésre állást és bővített támogatást nyújt a szervizcsomagokhoz.

A Novell bejelentette a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications rendszert, amely először teszi lehetővé az ügyfelek számára, hogy az összes SAP-alkalmazást az iparág legmagasabb szintű együttműködését kínáló, megbízható és biztonságos számítógépes platformjának legújabb verzióján futtassák. Ezzel a kiadással az ügyfelek az összes SAP-alkalmazást egyetlen, az SAP által minősített és ellenőrzött Linux-platformra vonhatják össze, amelyet optimalizáltak a fizikai és virtuális SAP-szoftvermegoldásokra, beleértve a hardver- és szoftverkészülékeket is.

“Az új rendszer egyszerűbb és olcsóbb módszert biztosít az SAP ügyfelei számára arra, hogy az SAP-alkalmazásokat Linux-rendszeren futtassák, méghozzá az automatikus telepítési képességek és az SAP memóriában futó megoldások teljes körű támogatása révén” – nyilatkozta Sanjay Katyal, az SAP AG globális gazdasági rendszerekért és értékesítésért, illetve üzletfejlesztésért és stratégiai szövetségekért felelős részlegének alelnöke.

“A SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications a legjobb megoldás az SAP azon ügyfelei számára, akik új SAP informatikai szolgáltatásokat helyeznek üzembe, áttérnek a drágább Unix rendszerről a költséghatékonyabb Linux környezetre, illetve áttérnek más, kevésbé optimalizált környezetekről. A Novell rendkívül elégedett az SAP-partnerkapcsolat legújabb eredményeivel – együtt képesek vagyunk kivételes értéket nyújtani ügyfeleinknek” – nyilatkozta Joe Wagner, a Novell globális szövetségekért felelős alelnöke és vezérigazgatója.

A SUSE Linux Enterprise Server 11 SP1 rendszerre épülő SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications előnye, hogy gyorsabban telepíthetők az SAP-s alkalmazások: napok, illetve hetek helyett órák alatt telepíthetők és üzembe helyezhetők mind az alkalmazások, mind az operációs rendszer. A megoldás egy telepítési keretrendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi az integrált, felügyeletet nem igénylő és automatikus telepítési folyamatot, illetve külön felületet biztosít a külső összetevők integrálásához.

Mások mellett további előny még a beépített folyamatos üzemelési megoldás. A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension, valamint a nagy rendelkezésre állású clustering képességek segítségével a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications képes fenntartani a folyamatos üzemelést, védi az adatok integritását és csökkenti a kulcsfontosságú Linux informatikai szolgáltatások terven kívüli állásidejét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés