Connect with us

technokrata

Mennyire hatékony egy UPS rendszer?

Laptop

Mennyire hatékony egy UPS rendszer?

Kibővített funkciókkal rendelkezik az APC UPS hatásfok összehasonlító kalkulátora.

Megújította és új tulajdonságokkal látta el UPS hatásfok összehasonlító kalkulátorát az APC by Schneider Electric. A bárki számára ingyenesen igénybe vehető webalapú alkalmazás az APC TradeOff Tools egyik legnépszerűbb eszköze. Segítségével összehasonlítható két UPS-rendszer hatékonysága, illetve az alkalmazás azt is megmutatja, hogy az egyes UPS-ek milyen hatással vannak a vállalat energiaköltség-megtakarítására valamint CO2 kibocsátására.

APC UPS hatasfok osszehasonlito kalkulator screenshot.jpg

UPS hatékonyságnövelő kalkulátor, működés közben

Az alkalmazás segítségével korábban is összehasonlíthatóak voltak a különböző, felhasználó által definiált UPS-ek, beleértve a nem APC termékeket is. Az új funkciók segítségével azonban külön ellenőrizhetők az amerikai és az európai feszültségszinteken működő UPS-ek, és a korábbinál rugalmasabban beállítható paraméterek segítenek a különböző UPS konfigurációk kiválasztásában. A kalkulátor külön érdekessége, hogy automatikusan kiszámítja a helyi átlagos energiaköltségeket, pl. Magyarország választása esetén forintban adja meg azokat.

Az alkalmazás az eredményeket – így többek között az UPS-rendszerek hatékonyságát és a CO2-kibocsátást normál és a felhasználó által kiválasztott terhelés mellett – grafikonon ábrázolja. A megoldás nemcsak informatikai környezetbe szánt UPS-ek esetén segíti a felhasználók munkáját, de használata az adatközpontok tervezését, modellezését és ellenőrzését is jelentősen megkönnyíti.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu