Connect with us

Hirdetés

technokrata

Táblagép a Fujitsu-tól

Laptop

Táblagép a Fujitsu-tól

Ha akarom, laptop, ha akarom, táblagép.

A Fujitsu bemutatta új, kisebb méretű, komplett funkcionalitású táblagépét, a 10,1”-os Lifebook T580-at. Az 1,4 kg tömegű eszköz a két irányban elforgatható kijelző egyszerű átfordításával noteszgépből táblagéppé alakítható. A teljes értékű érintőképernyő lehetővé teszi a négy ujjal végzett többpontos érintésvezérlést, 14 különböző ujjmozdulatot ismer fel, támogatja a dupla érintést (double tapping), az érintésalapú görgetést, nagyítást és elforgatást. Kettős digitalizáló technológiája maximális pontosságot és nyomásérzékenységet biztosít a tollal végzett munkánál, a Microsoft Windows 7 operációs rendszer pedig 26 nyelven ismeri fel a kézírást és a hangos parancsokat.

Fujitsu Lifebook T580

A Fujitsu többi Lifebook táblagépéhez hasonlóan a Lifebook T580 is mobil életvitelhez készült. A kijelző még erős napsütésben is tiszta és jól látható a nagy felbontásnak, a LED-es háttérvilágításnak és a kijelző fényerejét automatikusan a környezet fényviszonyaihoz igazító környezetifény-érzékelőnek (Ambient Light Sensor) köszönhetően. A zsírtaszító bevonat gondoskodik róla, hogy ne maradjanak zavaró ujjlenyomatok a felületen. Két USB csatlakozó, SD kártya és SmartCard olvasó, webkamera, illetve VGA-monitorhoz és nagy felbontású HDMI kijelzőhöz használható kimenet került a készülékre.

Opcionális (GPS-szel kombinált) beágyazott 3G/UMTS, WLAN és Bluetooth technológiát is támogat a legújabb Intel Core processzorra alapuló eszköz. A kényelmes gombokkal a felhasználó hozzáférhet a gyakran használt alkalmazásokhoz és ellenőrizheti a fennmaradó akkumulátor-üzemidőt. A biztonsági jellemzők között biometrikus ujjlenyomat-érzékelő és a Fujitsu lopásvédelmi megoldása (Advanced Theft Protection) is szerepel.

A Lifebook T580 a Fujitsu kínálatának legolcsóbb táblagépe, amelynek pontos ára régiónként eltér. 2010 októberétől rendelhető az EMEA-régióban, a szállítás várhatóan november végén indul.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés