Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Synergon nyerte a győri Volán-tendert

Laptop

A Synergon nyerte a győri Volán-tendert

A Synergont hirdették ki a Győr és a Kisalföld Volán Zrt. által közösen kiírt egyik beszerzés nyerteseként. A beszerzés célja az autóbusz-közlekedés átalakítása, a Synergon az közlekedésinformatikáért lesz felelős.

A Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte a Győr és a Kisalföld Volán Zrt. által közösen kiírt beszerzésre kiírt pályázatot, melynek célja az autóbusz-közlekedés átalakítása, a Synergon az közlekedésinformatikáért lesz felelős.

A szerződést augusztus 13-án írták alá a felek, melynek összértéke nettó 335 millió forint – áll a Synergon keddi közleményében. A projekt keretében forgalomirányításhoz és az utastájékoztatáshoz kapcsolódó rendszerek szállítását, telepítését és üzembe helyezését végzi a Synergon.

A közlekedésinformatika kiemelt stratégiai irányt képvisel a Synergon hosszú távú terveiben, mely terület megismerésén és a megfelelő kompetenciák kiépítésén közel másfél éve dolgozik a vállalat. Így a pályázat elnyerése, a szerződés megkötése jelentős mérföldkőnek számít – olvasható a vállalat közleményében.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés