Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung notebook, két videovezérlővel

Laptop

Samsung notebook, két videovezérlővel

Hibrid rendszerrel az alacsony fogyasztásért és a nagy teljesítményért.

Samsung Q330 2.jpgA Samsung bejelentette 2 kilogrammos tömegű Q330 noteszgépét: a 13,3 colos képátlóval rendelkező masina Intel Core i3 processzorra (ennek 350M – 2,26 GHz órajel, 3 MB L2 cache – változatára) alapul. Érdekessége a hibrid VGA kialakítás, mely lehetővé teszi, hogy egy-egy program indításakor a gép válasszon a két beépített videokártya (Nvidia GeForce 310M vagy Intel GMA HD) közül, így dokumentumok esetében – amikor nincs szükség nagy teljesítményű grafikai eszközre – kevesebb energiát használ a notebook.

És ha már fogyasztás: az integrált VGA videokártyával és 5,200mAh akkumulátorral szerelt modell 6 óra, az integrált VGA videokártyával és 5,900mAh teleppel szerelt pedig 7 óra üzemidővel rendelkezik. A kis masina emellett megkapta a Samsung Extended Battery Life (EBL) megoldását, mely az akkumulátor élettartamát hivatott meghosszabbítani.


Samsung Q330 1.jpg

A Bluetooth 3.0 High Speed támogatásával elődjénél (Bluetooth 2.0) 8-szor gyorsabb vezetékmentes kapcsolatot biztosít az elektronikus eszközök (például egerek, mobiltelefonok, fényképezőgépek) között. Az új notebookban rendelkezésre áll a Samsung USB Sleep and Charge megoldása is, így akkor is tölthetjük telefonunkat, MP3 lejátszónkat, amikor a notebook kikapcsolt állapotban van. Emellett a Samsung AllShare technológia megkönnyíti a multimédiás tartalmak megosztását, televízió, mobiltelefon, PC vagy egyéb külső eszközök csatlakoztatását – kábeles összekötés nélkül.

Az 500 GB-os merevlemezzel felszerelt modell Magyarországon a következő hónapban debütál.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés